Tar opp likørkampen
Sommerens store Braastad-nyhet bekrefter nytenking hos cognacprodusenten. Braastad Crème Liqueur har allerede rukket å bli hedret.
Braastad Crème Liqueur ble lansert i sommer og debutanten har allerede sikret seg en uhyre sterk sølvmedalje i kategorien kremlikør, under en av verdens største og mest prestisjefylte brennevinskonkurranser, International Wine and Spirits.
– Nordmenn har alltid satt stor pris på både cognac og kremlikør, og dette produktet er bokstavelig talt en deilig kombinasjon av det beste fra to verdener, forteller Alexandra Wachtmeister, Senior Marketing Manager i Arcus.
For cognacen i Braastad Crème Liqueur kommer fra Petite Champagne, et velkjent område i Cognac. Heller ikke fløten er tilfeldig valgt. Den er naturligvis hentet fra kremlikørens hjemland, Irland.
Dype norske røtter
Braastad er viden kjent for den eksklusive blandingen av nytenking og kvalitet. Det anerkjente cognacmerket med dype norske røtter, har i over 100 år produsert noe av det beste Cognac har å tilby. I så måte er det langt fra første gang de viser nytenkning og utvikling.
Produktet er selvsagt blandet av Master Blender, Richard Braastad. Han er fjerde generasjon Braastad med ansvar for familiens vingård og destilleri.
(Saken fortsetter under bildet.)
Handler om balanse
Og oppgaven med å utvikle en kremlikør i verdenstoppen har han naturligvis tatt på største alvor.
– Vi har ekspertisen til å skape vår egen smak og formidle vår egen følelse. Det er selvsagt en utfordrende oppgave, for vår viktigste råvare, druene, endrer karakter fra år til år. Men alt handler om å finne den riktige balansen i produktene våre, sier Richard med sitt vanlige engasjement.
Braastad Crème Liqueur kan med fordel nytes i et glass med noen isbiter, og gjerne i kombinasjon med kaffe.