PLUSS Innvier ny takterrasse med et gastronomisk smell Storfint kokkebesøk på nyrenoverte Hotel Klubben.
Dette serverer Pettersen i dag Pannestekt ålemalle fra Estland med norske høstgrønnsaker, og en trilogi av vaktler med to vegetariske tilbehør, står på den norske konkurransemenyen i Bocuse d’Or Europe i Tallinn i dag.
Bronse til Norge Norge med Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og coach Gunnar Hvarnes har tatt bronse i Bocuse d´Or. Danmark tok gullet foran Sverige.
– Vips, så var det over Christian André Pettersen er godt fornøyd med sin egen gjennomføring, men sier det er surrealistisk å være ferdig.
– Det var et rotterace Coach Gunnar Hvarnes forteller at det har vært et enormt trykk rundt den norske boksen, men at de er fornøyde med gjennomføringen.
Tett på Bocuse-magien Se de aller ferskeste bildene fra den norske boksen i Bocuse d´Or tatt av teamfotograf Tom Haga. Nærmere kommer du ikke.
Slik er Norges vinneroppskrift For få minutter siden var Norges Bocuse d’Or-kandidat Christian André Pettersen i gang på konkurransekjøkkenet i Lyon. Se bildene fra rettene han skal lage her.
Her ser du Bocuse d´Or-finalen Det er bare timer igjen til det braker løs for Christian André Pettersen og Team Norway i Bocuse d´Or. Slik følger du den siste reisen mot det som forhåpentligvis blir et nytt norsk knallresultat.
Norge til pers på dag én I dag ble det kjent hvilke land som skal kokkellere på hvilken dag under den store Bocuse d´Or-finalen i Lyon i januar. Norge og Christian André Pettersen skal i aksjon på første dag av konkurransen.
Stjernemøte i Bergen Restaurant Nova på Hotel Norge by Scandic byr opp til kulinarisk fest. Hovedrollene skal "spilles" av vår egen Bocuse-helt Ørjan Johannessen og Noma-gründer Claus Meyer.
Kalvekam på menyen i Bocuse d’Or En fem ben lang kalvecarré fra fransk spekalv blir hovedråvaren til fatretten i Bocuse d’Or i Lyon i januar 2019. Norges kandidat, Christian André Pettersen og hans team, er klare til å ta fatt på utfordringen.
Ny restaurantstjerne i Bergen Når Hotel Norge by Scandic og Restaurant Nova åpner 29. juni skal det tilbys kulinariske opplevelser, "ført i panna" av kjøkkensjef Tore Espenes og Bocuse d’Or-helt Ørjan Johannessen.
«Eggedrama» i Bocuse-finalen Christian André Pettersen og Norge vant med tidenes største margin til neste nasjon, men det holdt å gå skikkelig galt underveis i Bocuse d´Or-konkurransen.
Suverent gull til Norge! Norge og Christian André Pettersen knuste konkurrentene og tok gull i Bocuse d’Or Europe.
Say cheese! Selvsagt blir det italienske råvarer når kokkene i Bocuse d’Or Europe skal måle krefter i Torino i juni. En av hovedråvarene er osten Castelmagno DOP.
Ny partner for Bocuse d’Or Norge Bocuse d’Or Norge har inngått en samarbeidsavtale med Norges sjømatråd.
– Dette er drømmeteamet mitt! Christian André Pettersen har fått velge medhjelpere fra øverste hylle i jakten på en ny norsk topplassering i Bocuse d´Or.
Gull-helt til Scandic Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen får matansvaret når Hotel Norge by Scandic åpner til sommeren. Og superkokken har høye ambisjoner.
Bocuse-stjerne til Britannia Årets sølvvinner i Bocuse d`Or, Christopher Davidsen åpner restaurant på Britannia Hotel i 2019. Målet er å lage et trøndersk mattempel.
Verdens beste tapas er norsk! Vi er best i verden! Kong Felipe VI, Sergio Ramos, Julio Iglesias, Enrique Iglesias og Penélope Cruz. Vi har slått dem alle sammen. Ferran Adrià - can you hear me? Your boys took a hell of a beating!
Pettersen til topps Christian André Pettersen innfridde favorittstempelet og gikk seirende ut av kokkebataljen i Mathallen. Nå venter et blodslit uten like.
Straks klart for fiskerett nr. 1 Christian André Pettersen er første kandidat ut som skal levere sin fiskerett nå klokken 15.00
Intens stemning i Mathallen Hvem blir Årets Kokk 2017? Akkurat nå er kandidatene i full gang med sine retter.
Tid for samarbeid Bocuse d´Or Norge og NKL etablerer samarbeid om kokkekonkurranser i Norge. Målet er å styrke kokkefaget og bidra til enda sterkere norske resultater i nordiske og internasjonale konkurranser.
Disse råvarene skal i fokus Oppkjøringen til Årets Kokk 2017 og Bocuse d´Or er i gang og nå vet de fem kandidatene hvilke råvarer de skal bruke i konkurransen i Mathallen 12. september. Sjekk hvilke her.
Hvem får Bocuse-æren? De fem kokkene som skal kjempe om tittelen Årets Kokk 2017 og retten til å representere i Norge i Bocuse d´Or er klare. Se hvem det er her!
Får storfint messebesøk TINE Partner byr på kokkelering i verdensklasse under SMAK 2017. Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen og sølvhelten Christopher W. Davidsen skal trylle med råvarene.
Sølv til Christopher W. Davidsen i Bocuse d’Or Den norske kandidaten Christopher W. Davidsen tok sølv i Bocuse d’Or i Lyon onsdag. Island tok bronse og USA tok gull. Dette er Norges tiende medalje i Bocuse d’Or.
Christopher W. Davidsen på plass i Lyon Tirsdag 24. januar skal Norges Bocuse d’Or-kandidat Christopher W. Davidsen i ilden i Lyon. Etter nesten 4000 timer på treningskjøkkenet det siste året, sikter Christopher og hans team seg mot en pallplass.
Klare for VM: Siste nedtelling før Bocuse d'Or i Lyon 24. januar er det eksamen for Christopher W. Davidsen, Håvard Werkland og Gunnar Hvarnes. Da skal trioen vise verden hva de har brukt de to siste årene til. Coach Hvarnes sier forberedelsene har vært maksimale.
Gourmetkaffe for gourmetrestauranter Nespresso lanserer for første gang to svært eksklusive kaffevarianter for Michelinrestaurantene i verden. I Norge er det anerkjente Feinschmecker i Oslo, Bekkjarvik Gjestgiveri og Sven Erik Renaa sine restauranter i Stavanger som serverer kaffen i første omgang.