Ny partner for Bocuse d’Or Norge Bocuse d’Or Norge har inngått en samarbeidsavtale med Norges sjømatråd.
– Dette er drømmeteamet mitt! Christian André Pettersen har fått velge medhjelpere fra øverste hylle i jakten på en ny norsk topplassering i Bocuse d´Or.
Gull-helt til Scandic Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen får matansvaret når Hotel Norge by Scandic åpner til sommeren. Og superkokken har høye ambisjoner.
Bocuse-stjerne til Britannia Årets sølvvinner i Bocuse d`Or, Christopher Davidsen åpner restaurant på Britannia Hotel i 2019. Målet er å lage et trøndersk mattempel.
Verdens beste tapas er norsk! Vi er best i verden! Kong Felipe VI, Sergio Ramos, Julio Iglesias, Enrique Iglesias og Penélope Cruz. Vi har slått dem alle sammen. Ferran Adrià - can you hear me? Your boys took a hell of a beating!
Pettersen til topps Christian André Pettersen innfridde favorittstempelet og gikk seirende ut av kokkebataljen i Mathallen. Nå venter et blodslit uten like.
Straks klart for fiskerett nr. 1 Christian André Pettersen er første kandidat ut som skal levere sin fiskerett nå klokken 15.00
Intens stemning i Mathallen Hvem blir Årets Kokk 2017? Akkurat nå er kandidatene i full gang med sine retter.
Tid for samarbeid Bocuse d´Or Norge og NKL etablerer samarbeid om kokkekonkurranser i Norge. Målet er å styrke kokkefaget og bidra til enda sterkere norske resultater i nordiske og internasjonale konkurranser.
Disse råvarene skal i fokus Oppkjøringen til Årets Kokk 2017 og Bocuse d´Or er i gang og nå vet de fem kandidatene hvilke råvarer de skal bruke i konkurransen i Mathallen 12. september. Sjekk hvilke her.
Hvem får Bocuse-æren? De fem kokkene som skal kjempe om tittelen Årets Kokk 2017 og retten til å representere i Norge i Bocuse d´Or er klare. Se hvem det er her!
Får storfint messebesøk TINE Partner byr på kokkelering i verdensklasse under SMAK 2017. Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen og sølvhelten Christopher W. Davidsen skal trylle med råvarene.
Sølv til Christopher W. Davidsen i Bocuse d’Or Den norske kandidaten Christopher W. Davidsen tok sølv i Bocuse d’Or i Lyon onsdag. Island tok bronse og USA tok gull. Dette er Norges tiende medalje i Bocuse d’Or.
Christopher W. Davidsen på plass i Lyon Tirsdag 24. januar skal Norges Bocuse d’Or-kandidat Christopher W. Davidsen i ilden i Lyon. Etter nesten 4000 timer på treningskjøkkenet det siste året, sikter Christopher og hans team seg mot en pallplass.
Klare for VM: Siste nedtelling før Bocuse d'Or i Lyon 24. januar er det eksamen for Christopher W. Davidsen, Håvard Werkland og Gunnar Hvarnes. Da skal trioen vise verden hva de har brukt de to siste årene til. Coach Hvarnes sier forberedelsene har vært maksimale.
Gourmetkaffe for gourmetrestauranter Nespresso lanserer for første gang to svært eksklusive kaffevarianter for Michelinrestaurantene i verden. I Norge er det anerkjente Feinschmecker i Oslo, Bekkjarvik Gjestgiveri og Sven Erik Renaa sine restauranter i Stavanger som serverer kaffen i første omgang.