– Det var et rotterace Coach Gunnar Hvarnes forteller at det har vært et enormt trykk rundt den norske boksen, men at de er fornøyde med gjennomføringen.
Tett på Bocuse-magien Se de aller ferskeste bildene fra den norske boksen i Bocuse d´Or tatt av teamfotograf Tom Haga. Nærmere kommer du ikke.
Slik er Norges vinneroppskrift For få minutter siden var Norges Bocuse d’Or-kandidat Christian André Pettersen i gang på konkurransekjøkkenet i Lyon. Se bildene fra rettene han skal lage her.
Her ser du Bocuse d´Or-finalen Det er bare timer igjen til det braker løs for Christian André Pettersen og Team Norway i Bocuse d´Or. Slik følger du den siste reisen mot det som forhåpentligvis blir et nytt norsk knallresultat.
NHO får hele verden «på besøk» Globale smaker og lokale råvarer. Bocuse d’Or Norge er kulinarisk rådgiver for NHOs årsmiddag, og har hentet inspirasjon fra hele verden og kombinert det med gode norske råvarer.
Bocuse-kokk blir pizza-chef Velrennomert konkurransekokk fyrer i gang ny pizzarestaurant i Trondheim.
Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d'Or 2019 Christian André Pettersen og Team CAP må bryne seg på en urklassisk fransk rett under Bocuse d Or-finalen i Lyon i januar.
Norge til pers på dag én I dag ble det kjent hvilke land som skal kokkellere på hvilken dag under den store Bocuse d´Or-finalen i Lyon i januar. Norge og Christian André Pettersen skal i aksjon på første dag av konkurransen.
NM-gull til Werkland Håvard Werkland fra Scandic Nidelven i Trondheim gikk til topps i NM i Kokkekunst 2018 på hjemmebane.
Kalvekam på menyen i Bocuse d’Or En fem ben lang kalvecarré fra fransk spekalv blir hovedråvaren til fatretten i Bocuse d’Or i Lyon i januar 2019. Norges kandidat, Christian André Pettersen og hans team, er klare til å ta fatt på utfordringen.
«Eggedrama» i Bocuse-finalen Christian André Pettersen og Norge vant med tidenes største margin til neste nasjon, men det holdt å gå skikkelig galt underveis i Bocuse d´Or-konkurransen.
Suverent gull til Norge! Norge og Christian André Pettersen knuste konkurrentene og tok gull i Bocuse d’Or Europe.
Say cheese! Selvsagt blir det italienske råvarer når kokkene i Bocuse d’Or Europe skal måle krefter i Torino i juni. En av hovedråvarene er osten Castelmagno DOP.
Ny partner for Bocuse d’Or Norge Bocuse d’Or Norge har inngått en samarbeidsavtale med Norges sjømatråd.