Norsk storsatsing mot Bocuse d’Or 2025: – Målet er en ny medalje Norge er mestvinnende nasjon i den prestisjefylte konkurransen, og Håvard Werkland sikter høyt i Bocuse d’Or 2025.
Verdens tøffeste kokkekonkurranse i gang i Trondheim Europas beste kokker kniver om å bli aller best, foran et fullsatt Trondheim Spektrum.
PLUSS Lanserer restaurantkonsept formet av stjernekokk Wood Hotel Bodø satser på anerkjente kokker og lokal vri når de snart åpner sin nye restaurant.
– Jeg gleder meg til å starte en ny kulinarisk reise med høye ambisjoner Nå har Ørjan Johannessen åpnet restaurant.
Ørjan Johannessen bygger nytt hotell – Vi skal skape kulinariske konsepter med høye ambisjoner, sier mesterkokken.
Slik er Norges vinneroppskrift For få minutter siden var Norges Bocuse d’Or-kandidat Christian André Pettersen i gang på konkurransekjøkkenet i Lyon. Se bildene fra rettene han skal lage her.
Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d'Or 2019 Christian André Pettersen og Team CAP må bryne seg på en urklassisk fransk rett under Bocuse d Or-finalen i Lyon i januar.
Norge til topps i Bocuse d’Or LYON (Hotellmagasinet): Ørjan Johannessen ble femte nordmann som gikk til topps i Bocuse d'Or!
– Ørjan har full kontroll HOTELLMAGASINET (Lyon): – Foreløpig har alt gått etter planen, sier coach Odd Ivar Solvold.