Norsk whisky ble "best i verden" Under helgens Oslo Whiskyfestival ble den norskproduserte whiskyen Eiktyrne Quadruple kåret til «Best i Festival», i klassen whisky/whiskey fra andre land enn Skottland.
Petter Nome slutter Petter Nome har bedt om avløsning som direktør i Bryggeri- og Drikkevareforeningen (BROD) fra 1. januar 2019. Jakten på etterfølgeren er allerede i gang.
Ny sjef i Det Norske Brenneri Martin Hallberg er ansatt som kommersiell sjef i Det Norske Brenneri AS.
Smaken av svensk sommer Utvalget av norske akevitter på polet er større enn noen gang. Men få nordmenn kjenner til smakene som kjennetegner akevittradisjonene i de andre nordiske landene. Det skal det bli en forandring på.
Akevitt selger best Salget av akevitt øker mest blant alt brennevin i Norge og det er fortsatt klassikerne som regjerer.
(D)Ramm vant VM i brennevin I går kveld mottok Morten Ramm prisen for sin kremlikør DRAMM under International Wine and Spirits Competition i London.
Julesmak i flytende form Den kjente og kjære pepperkaken er inspirasjonen til denne nye likøren fra Arcus, Shoot Funky Gingerbread.
Vil bli "your partner in wine" Podium Wines og Hans A. Flaaten slår seg sammen for å kombinere stolte tradisjoner med nye og spennende visjoner. Det nye slagordet er det i alle fall ikke noe å utsette på.