Fra PwC til frukt og grønt Anne Christensen Lerum er Engrosfrukts nye leder for bærekraft og kvalitet. Hun starter i selskapet 10. februar neste år.
Håper på åpning til sommeren Etter nesten 20 år uten hotell på Nesna, kan bygda igjen få sitt eget overnattingssted. Gründer Katrine Schürmann står bak planene om Hotell Sjyen, som skal bygges like ved sjøkanten.
PLUSS Knivskarp forretningside Tomatosharp ble født midt i koronapandemien, da David Phan, en medisinstudent ved NTNU, bestemte seg for å forene to av sine lidenskaper – kniver og matlaging – til en bedrift.
PLUSS Lager mobile hotellrom [Re] Treats tenker nytt omkring reiseliv, med en bærekraftig "plug and play"-løsning.
PLUSS Hobo til Norge Det svenske hotellkonseptet Hobo ekspanderer. Tidligere i år ble det lansert i Helsinki, og nå står Oslo for døren.
KRONIKK: DET VIKTIGSTE PROBLEMET BRANSJEN MÅ LØSE For selskaper som lever av profitt, ligger det en stor økonomisk oppside i å begrense matsvinn. Men det finnes en langt større oppside som angår oss alle, skriver Morten Malting i en kronikk på Hotellmagasinet.
PLUSS Sparer strøm og deler kunnskap Ved å satse målrettet på energieffektivisering, har Sundvolden Hotel gjort innsparinger på en million kWh i året. ‒ Det er mye mer å hente, sier hotelleier Tord Moe Laeskogen. Nå vil han dele på kunnskapen.
PLUSS Solid resultat for Thon Olav Thon-gruppen har et av sine beste halvårsresultat noensinne, med hotellvirksomheten som en viktig del av konsernets virksomhet og resultat.
PLUSS Ny merkeordning - kun én reiselivsaktør på listen Innovasjon Norge lanserer opphavsmerket Made in Norway. Blant 22 bedrifter er kun én fra reiselivet.
PLUSS Klart for første Stopover fra Strawberry Lanserer ambisiøse planer for sitt nye konsept, og avslører beliggenhet til første hotell i kjeden.
Lanserer nye produkter for hotell og restaurant Essity lanserer tre nye såper som tilpasset luksussegmentet.
Kjemper om gjev frokost-pris Scandic Victoria Lillehammer er semifinalist i frokostkonkurransen Twinning Best Breakfast.
Scandic med flest semifinalister i Twinings Best Breakfast Fredag ble semifinalistene i Twinings Best Breakfast offentliggjort. Scandic er kjeden med flest kandidater.
PLUSS – Eksepsjonelt bra år Radisson Hotel Groups Responsible Business Report 2023 viser betydelige fremskritt mot målet om å bli Net Zero innen 2050.
Speed-dater seg frem til leverandøravtaler Smak mer Norge vil skape søt musikk mellom leverandører og innkjøpere.
PLUSS – Vi sammenliknes nå med de beste hotellene i verden Prestisjefylte nominasjoner til hotelltrio på Nordvestlandet.
Kunstig intelligens sentralt da Scandic kuttet 40 prosent – En vinn-vinn-situasjon for oss, sier direktør Mikkel Vangsgaard.
Thon Hotels kåret til hotellbransjens mest bærekraftige merkevare i Norge Kjeden gikk seirende ut av merkevareundersøkelse.
PLUSS Hotellet har investert mer enn 20 millioner på bærekraft Energisparing og bærekraft er i fokus når Røros Hotell planlegger for fremtiden. De vil også jobbe for å bevare det unike byen har å by på og det gode samarbeidet med lokalsamfunnet.
Strawberry og Slättö lanserer ny hotellkjede For første gang på 30 år lanserer Strawberry en ny hotellkjede. Satsingen skjer i samarbeid med det svenske eiendomsselskapet Slättö.
PLUSS Bærekraft i sentrum for hotelldrift, takket være VARIG I møte med en stadig grønnere fremtid, kan ikke hotellbransjen se bort fra bærekraft. Derfor er også innsikt i byggets bærekraftsparametre særdeles viktig.
93 prosent av norske Scandic-hoteller er svanemerket Scandic Sjølyst i Oslo var først ute med miljøsertifiseringen.
PLUSS Ekteparet Frode og Kristine bygde hotell på egen tomt. Det er blitt en knallsuksess – Vi bestemte oss fra første dag at vi skulle lykkes, sier Frode Sakshaug.
Over 38.000 feiret Scandics 60-årsjubileum – Vi hadde store forhåpninger for denne dagen, sier adm. direktør i hotellkjeden.
Ting om tang Har du også savnet en nettside om tang? Da er redningen nær. Tangweb er nemlig en nettside med de vanligste artene og hvordan disse kan brukes i mat.
Bærekraft ga mersmak Den første utgaven av Foodscape ga stort faglig utbytte og inspirerte til bærekraftig utvikling i mat- og drikkebransjen.
Setter bærekraft på menyen Norske kunder, turister og det offentlige blir stadig mer opptatt av bærekraft når de velger tjenester. Det betyr at bransjen trenger oppdatert kunnskap. Og det skal de få 10.-11. oktober.
Scandic blir med i plast-kampen Samtidig som Comfort Hotel melder at de legger seg inn på plast-rehab, har Scandic bestemt seg for å fjerne sugerør og annen unødvendig plast på sine 280 hoteller i Norden.