Dette serverer Pettersen i dag Pannestekt ålemalle fra Estland med norske høstgrønnsaker, og en trilogi av vaktler med to vegetariske tilbehør, står på den norske konkurransemenyen i Bocuse d’Or Europe i Tallinn i dag.
Se så jevnt det var! Gårsdagens kokkedyst under Årets Kokk 2019 ble en uyhre jevn affære. Kun 10 fattige poeng skilte Christian André Pettersen og Filip Bendi på smak da de to rettene var servert og fortært.
Her blir det sjakkmat Hvilken sjakkmester er også en mester på kjøkkenet? I morgen skal Magnus Carlsen og resten av verdenseliten prøve seg som konkurransekokker, med hjelp fra kandidatene til Årets kokk 2019. Målet er ikke sjakkmatt, men sjakkmat.
– Vips, så var det over Christian André Pettersen er godt fornøyd med sin egen gjennomføring, men sier det er surrealistisk å være ferdig.
Tett på Bocuse-magien Se de aller ferskeste bildene fra den norske boksen i Bocuse d´Or tatt av teamfotograf Tom Haga. Nærmere kommer du ikke.
Slik er Norges vinneroppskrift For få minutter siden var Norges Bocuse d’Or-kandidat Christian André Pettersen i gang på konkurransekjøkkenet i Lyon. Se bildene fra rettene han skal lage her.
Her ser du Bocuse d´Or-finalen Det er bare timer igjen til det braker løs for Christian André Pettersen og Team Norway i Bocuse d´Or. Slik følger du den siste reisen mot det som forhåpentligvis blir et nytt norsk knallresultat.
Kalvekam på menyen i Bocuse d’Or En fem ben lang kalvecarré fra fransk spekalv blir hovedråvaren til fatretten i Bocuse d’Or i Lyon i januar 2019. Norges kandidat, Christian André Pettersen og hans team, er klare til å ta fatt på utfordringen.
«Eggedrama» i Bocuse-finalen Christian André Pettersen og Norge vant med tidenes største margin til neste nasjon, men det holdt å gå skikkelig galt underveis i Bocuse d´Or-konkurransen.
– Dette er drømmeteamet mitt! Christian André Pettersen har fått velge medhjelpere fra øverste hylle i jakten på en ny norsk topplassering i Bocuse d´Or.