Nå skal «alle» ha fruktlikør Lavalkohol er en voksende trend på det norske markedet, sier Jonas Zeitzmann på Koskenkorva-standen.
PLUSS Ny Culinary Director på Hobo Oslo Når Hobo Oslo åpner dørene i oktober 2025, blir det med en av Skandinavias mest talentfulle kokker ved roret.
Radisson signerer fire nye hoteller og introduserer to nye merkevarer Har inngått avtale om fire nye hoteller, med totalt 519 gjesterom i Bergen, som en del av sitt partnerskap med Magic Norway.
PLUSS Spiller opp til rå konsertopplevelser i Hamar Nå skal Scandic ta ut potensialet til hotellets storscene. Hvem som helst skal kunne komme og ta over salen som har en kapasitet på opptil 1.500 personer.
PLUSS – Et konsept vi anser som en ideell hotelløsning Reitan Convenience Norway lanserer deres første ubemannede butikkonsept, som en utvidelse av merkevaren og bagett-spesialisten Northland. Selskapet anser også løsningen som ideell for hotellbransjen.
PLUSS – På høy tid Radisson Blu Plaza Hotel totalrenoverer kongesuiten på 350 kvadratmeter. Det har en prislapp på 20 millioner kroner og er på «høy tid» ifølge hotelldirektør Tarje Hellebust.
PLUSS – 2025 er vårt år Konkurransen er knallhard i Innlandet, men det er en optimistisk Øyvind Frich som møter Hotellmagasinet etter å ha overkommet fire tøffe år for Frich’s Hoteller og Spiserier. – Vi har tilpasset oss og overlevd i tøffe tider. Nå håper vi 2025 er vårt år.
Den økonomiske situasjonen i reiselivet 2025 Stor usikkerhet i verden og økonomiske krevende tider påvirker også reiselivet. Det er stor variasjon når det gjelder reiselivsbedriftenes markedssituasjon og framtidsutsikter.
– Dette vil være tidsbesparende for alle parter PELIAS Norsk Skadedyrkontroll og Servicealliansen har inngått et strategisk samarbeid. – For hoteller og eiere vil det føles som at én aktør ivaretar dem.
PLUSS – Dette er ikke en enmannsjobb Eli Laupstad Omdal har bygget opp Sogndalstrand Kulturhotell. Denne uken fikk hun Kongens Fortjenstmedalje.
PLUSS Fosset inn med bookinger Cascada levde opp til navnet og sørget for at det fosset inn med gjester på hoteller og restauranter i Halden. Alle Rom på Thon Hotel Halden var utsolgt fra lørdag til søndag.
Grand melder overgang til Strawberry – Dette er en solid signering vi er ekstra stolte av å kunne offentliggjøre.
PLUSS Investerer millioner i utbygging og modernisering Sanden Hotell investerer mellom åtte og ni millioner kroner i en omfattende utbygging av hotellet. Blant annet skal kjøkkenet utbedres for å betjene flere gjester og effektivisere driften.
Hun er en av Norges 50 fremste tech-kvinner Under den årlige kåringen av Norges fremste tech-kvinner, kapret Strawberry sin direktør for Insights & Analytics, Marion Løken, plass på den gjeve listen.
PLUSS Tok tilbake førsteplassen som hotellbransjens mest bærekraftige merkevare Thon Hotels er rangert øverst av hotellbransjens mest bærekraftige merkevarer i Norge. – Kundene legger merke til jobben som gjøres.
PLUSS Fra lærling til resepsjonssjef – Wood Hotel har sluppet meg til og gitt meg muligheten til å lære mens jeg går, sier Alexander Rønningen.
PLUSS Folkets Hus kan bli hotell Bergen Hotel Gruppen har søkt om å utvide hotellporteføljen sin med et nytt hotell i Folkets Hus. Bygget som tidligere samlet fagbevegelsen i Bergen, kan nå bli til 110 hotellrom.
Rekrutterer med «speed date» for signaturhotellet Datoen for åpningen er satt. Nå må The Dock på Vervet i Tromsø finne de beste kandidatene som kan jobbe på hotellet. Og da velger Scandic en litt annerledes rekrutteringsprosess.
PLUSS Dempet Norges dominans interessen for Ski-VM? Data som omfatter hoteller som ligger i Trondheim viser et snitt på 79 prosent rombelegg under Ski-VM i Granåsen.
PLUSS Håper på mer oppmerksomhet internasjonalt Farris Bad er kåret til årets spa i Europa. Nå håper hotelldirektøren at det vil lede til flere internasjonale gjester i Larvik.
PLUSS Masterplan med hårete mål En masterplan for Salten og Bodø skal ut på høring. Nå får bransjen mulighet til å komme med innspill.
PLUSS – Vær forberedt på å måtte eksperimentere Fra markedsføring til Destination Management Organisation (DMO). Terry Stevens i Stevens & Associates oppfordrer reiselivsbransjen til å samle seg og lede an i utviklingen av Norge.
PLUSS – Det er som å være i Tokyo Politikerne er positive til utbygging av hotellkapasiteten i Nordkapp. Men ordføreren mener det må være en styrt utvikling på reiselivssiden i kommunen.
PLUSS Fant takbeslag fra hotellet i parken Hjorten Hotell Hitra måtte ta grep etter beskjed om at et takbeslag fra hotellet hadde blitt tatt av den sterke vinden og ble funnet i Sentrumsparken i Fillan.
PLUSS – Turistskatt-forslaget må tilbake på tegnebrettet Fagdirektør Ole Michael Bjørndal i NHO Reiseliv går hardt ut mot turistskatten under en samling for reiselivsbransjen på Kvitfjell. – Kom tilbake med noe bedre!
PLUSS Historisk gjestegård er solgt: – Er litt stolte Nylig restaurerte Rundhaug Gjestegård i Målselv ble åpnet av en kvinnelig gründer i 1905. Nå er eiendommen solgt etter ti måneder på markedet.
PLUSS Positiv start på året for hotellbransjen Statistisk sentralbyrå opplyser om at det var en økning på åtte prosent hotellovernattinger og en losjiomsetning på nesten 1,6 milliarder i januar 2025.
Totalrenoverer tradisjonsrikt Oslo-hotell De nye eierne har innledet totalrenoveringen av tradisjonsrike Hotel Savoy i Oslo. Det nyoppussede boutique-hotellet åpner igjen i 2026.
Skal kåre årets Kaffehelt 2025 Herman Friele er tilbake på kaffescenen. Han tar ledervervet som juryformann når JDE Professional denne uken starter jakten på årets Kaffehelt 2025.
Har troen på at drømmen realiseres i 2025 På Sør-Kalvøya jobbes det med ambisiøse planer om et luksushotell og en ny turistsatsing for kommunen. – Vi har jobbet med dette i mange år nå og er like ved målstreken.
PLUSS Vil bygge en «Arctic Village» Bardufoss hotell håper å starte en omfattende utbygging til høsten. Målet er å doble antall rom og sengeplasser.
PLUSS – Jeg er stolt over det vi har oppnådd Diana Moldskred har bestemt seg for å gi seg som hotelldirektør ved Havila Hotell Ivar Aasen.
PLUSS – Det er et eldre hotell som trenger en del kjærlighet Siden 11. november har Gunhild Danielsen vært hotellsjef hos Honne hotell. Nå skal hotellet moderniseres og på sikt bli et fullverdig konferansehotell.
PLUSS – Vi følger utviklingen med argusøyne Strawberry-eier Petter Stordalen advarer samarbeidspartnerne som vurderer kutt av mangfoldstiltak. – Mangfold er en av de smarteste forretningsstrategiene du kan ha.
PLUSS Full kontroll i tårnet Du får det du betaler for på «Tak Oslo». Men det er ikke helt topp på toppen av Sommerro.
EU-kommisjonen foreslår betydelige forenklinger God bærekraftsrapportering støtter en nødvendig omstilling. Byrdene har imidlertid vært undervurdert, og EU-kommisjonen foreslår nå betydelig reduserte rapporteringsplikter.
PLUSS – Inntrykket du får på utsiden skal reflekteres på innsiden I starten av februar gjenåpnet Scandic Holberg med gjenbruk og bærekraft i fokus. Konseptet er unikt for bygget. Hotellmagasinet møtte interiørarkitekten som sto bak renoveringsprosjektet.
PLUSS – Vi synes ikke det er en god idé NHS – institutt for ledelse og tjenesteutvikling kan bli omorganisert og flyttet. – Universitetet i Stavanger står overfor trange økonomiske rammer.
Ny District Sales Manager og ekspansjon til Sverige Over 1,6 millioner drinker er så langt servert med Cold Pressed-produkter. Nå har selskapet ansatt ny District Sales Manager og ekspanderer til Sverige.
PLUSS Selger det tradisjonsrike hotellet etter 21 år Hindsæter hotells eiere André Sundero og Karola Wentzel har lagt hotellet ut for salg.
Samler næringslivet på snø Den Nasjonale Vinterkonferansen arrangeres for tredje gang under World Cup på Kvitfjell 6. og 7. mars.
PLUSS Slutter som hotelldirektør Etter seks år har Agnes Berntsen bestemt seg for å slutte som hotelldirektør ved Utsikten Resort Kvinesdal.
PLUSS Frir til entreprenørene: Vil sikre framtiden for fiskerlandsbyen Nusfjord Village & Resort frir til engasjerte og innovative entreprenører som ønsker å etablere seg i Lofoten. – Vi ønsker å sikre liv, aktivitet og bærekraftig utvikling i vårt samfunn.
PLUSS Flytter fra Lillehammer til Trondheim 1. mars overtar Erik Fostervoll som hotelldirektør for Scandic Lerkendal i Trondheim. Han forlater Scandic Victoria i Lillehammer og byen han vokste opp i.
PLUSS – Denne byen trenger et tydelig «nummer én»-hotell Scandics kommende signaturhotell i Tromsø har fått navnet The Dock 69°39 og skal åpne 24. juni. – Vil gjøre hotelltilbudet vårt i byen komplett.
Hotellfrokost-trenden: – Det er ganske fullbooket i helgene Under pandemien opplevde hotellene i Oslo at stadig flere lokale brukte dem for å spise frokost. Den trenden fortsetter å vokse.