Plus Meny-messen Storhusholdningsmessen på Lade er i historiebøkene. Som alltid har det vært god stemning, mat og drikke i strie strømmer, og Norges beste kokk og servitør har blitt kåret.
Plus Planer om nye flytende hotellrom Fullbooket hele sommeren - nå skal firmaet bygge flere flytende hotellrom og boliger.
Plus En smak av The Hamptons På Larkollen, sør for Moss, har hotelleier Stig Fische, hotelldirektør Nina Nilsen og resten av de ansatte på Støtvig skapt en atmosfære inspirert av norsk natur og amerikansk østkyst.
Plus Fullbooket som vanlig Hotellet bruker ikke tid og ressurser på salg og markedsføring, men må likevel avvise gjester.
Nå blir Hotellmagasinet helproft Hotellmagasinet «proffer opp». Nå koster det penger å lese nyheter om hotellbransjen.
Vil du bli vår «brevvenn»? Vil du ha en e-post i uka med våre viktigste nyheter? I så fall bør du klikke her.