Norsk storsatsing mot Bocuse d’Or 2025: – Målet er en ny medalje Norge er mestvinnende nasjon i den prestisjefylte konkurransen, og Håvard Werkland sikter høyt i Bocuse d’Or 2025.
PLUSS Stolt NM-vinner Etter to knallharde dager med konkurranser var det Håvard Onsøyen som gikk til topps i årets NM i kokkekunst. ‒ Jeg er utrolig lettet, sier unggutten fra Rauma.
PLUSS Fra viralt fenomen til fysisk restaurant Han har ingen kokkeutdannelse, men skapte seg et navn ved å kokkelere på internett og TV-skjermen. Nå har han tatt steget over i den fysiske restaurantverdenen.
PLUSS – Dette blir årets vintrender ...og denne vinen velger den ferske presidenten i Norsk Vinkelnerforening dersom han kun får velge én.
Verdens tøffeste kokkekonkurranse i gang i Trondheim Europas beste kokker kniver om å bli aller best, foran et fullsatt Trondheim Spektrum.
PLUSS Lanserer restaurantkonsept formet av stjernekokk Wood Hotel Bodø satser på anerkjente kokker og lokal vri når de snart åpner sin nye restaurant.
Norske håp i S.Pellegrino Young Chef I neste uke er det klart for kokkekonkurransen S.Pellegrino Young Chef. Liliana Haaland og Oliver Serve skal representere Norge i den regionale finalen for UK og Nord-Europa i London.
Dobbelt gull til Norge På første konkurransedag under VM i kokkekunst tok både junior- og seniorlandslaget gull i sine konkurransegrener. I dag venter nye oppgaver.
Fra NKL til NKL Norges Kokkemesteres Landsforening møter morgendagen med nytt navn og profil. Det nye navnet er Norske Kokkers Landsforening.
Svensk seier i S. Pellegrino Young Chef Svenske Anton Husa ble i går kveld kåret til skandinavisk og baltisk regionsvinner av S.Pellegrino Young Chef 2018. De norske håpene, Odd Ivar Haglund og Tomasz Rochon nådde dessverre ikke opp.
De 3 stuer vant kantine-NM Idunn Nilssen og Camilla Berg Mårtensson hos kantineaktøren De 3 Stuer er vinnere av årets NM i Kantine.
Dette er Årets Kjøkkensjef 2016 Frode Selvaag ble under landsmøtet til Norges Kokkemesteres Landsforenings tildelt prisen som årets kjøkkensjef.
Talenter får stjernebesøk 64 kokk- og servitørlærlinger fra hele landet skal i helgen konkurrere under NM og TINE Matcup i Stavanger. I heiagjengen finner vi flere norske stjernekokker.
Christopher W. Davidsen på plass i Lyon Tirsdag 24. januar skal Norges Bocuse d’Or-kandidat Christopher W. Davidsen i ilden i Lyon. Etter nesten 4000 timer på treningskjøkkenet det siste året, sikter Christopher og hans team seg mot en pallplass.
Ettersøkt: Kokker med kunnskap om norsk mat Norge er en kokkenasjon i verdenstoppen, men skriker etter flere kokker med kunnskap om norsk mat.