PLUSS Fra viralt fenomen til fysisk restaurant Han har ingen kokkeutdannelse, men skapte seg et navn ved å kokkelere på internett og TV-skjermen. Nå har han tatt steget over i den fysiske restaurantverdenen.
Verdens tøffeste kokkekonkurranse i gang i Trondheim Europas beste kokker kniver om å bli aller best, foran et fullsatt Trondheim Spektrum.
PLUSS Lanserer restaurantkonsept formet av stjernekokk Wood Hotel Bodø satser på anerkjente kokker og lokal vri når de snart åpner sin nye restaurant.
Mat-Norge invaderer Berlin Landbruks- og matminister Olaug Bollestad tar med seg rundt 80 norske utstillere, og noe av det beste mat- og reiselivs-Norge har å tilby, til en av verdens største matmesser.
Nå kan det bli mer av dette I 2016 ble blåmuggosten Kraftkar fra Tingvollost kåret til verdens beste ost og den beste osten gjennom tidene under World Cheese Awards. Etterspørselen er fortsatt enorm og nå må de utvide.
Ingrid Espelid Hovig er død Hele Norges matmor og inspirasjonskilde for utallige norske kokker, Ingrid Espelid Hovig, har gått bort.
TINE på lavkarbo(n)-diett Norsk næringsmiddelindustri er på lavkarbondiett. TINE er ett av flere norske konsern som de siste årene har lagt om til en mer klimavennlig matproduksjon.
Han er årets reinsdyrkokk Scandic-kokken Svein Jæger Hansen er kåret til vinner av Reinsdyrkokken 2017.
Sølv til Christopher W. Davidsen i Bocuse d’Or Den norske kandidaten Christopher W. Davidsen tok sølv i Bocuse d’Or i Lyon onsdag. Island tok bronse og USA tok gull. Dette er Norges tiende medalje i Bocuse d’Or.
Dette er fremtidens mat FN er opptatt av det, EAT-organisasjonen har det på dagorden og stjernerestauranter over hele verden eksperimenterer med det. Det er med andre ord på tide at folk flest begynner å ta insekter i mat på alvor.
Slik skal de spare tonn på tonn med mat Gjennom initiativet «Kutt matsvinn 2020» lener Choice og Scandic seg lenger frem i kampen om bærekraftig matservering.