Bærekraft ga mersmak Den første utgaven av Foodscape ga stort faglig utbytte og inspirerte til bærekraftig utvikling i mat- og drikkebransjen.
Setter bærekraft på menyen Norske kunder, turister og det offentlige blir stadig mer opptatt av bærekraft når de velger tjenester. Det betyr at bransjen trenger oppdatert kunnskap. Og det skal de få 10.-11. oktober.
Ny restaurantkjede fra Thon Hotels Det nye spisestedes-konseptet blir folkelige restauranter med mål om å fremme norsk matkultur med fokus på bærekraft og sesongbaserte råvarer.
Petter Nome slutter Petter Nome har bedt om avløsning som direktør i Bryggeri- og Drikkevareforeningen (BROD) fra 1. januar 2019. Jakten på etterfølgeren er allerede i gang.
To priser til ASKO – fra ASKO ASKO Hedmark og Jan Petter Skarpeid fra ASKO Øst hadde ekstra grunn til å juble under ASKOs nasjonale salgsmøte.
Prisdryss for vann fra Snåsa Til nå ha Snåsa først og fremst vært kjent for varme hender. Nå skal det også bli kjent for sitt kalde og friske vann.