Norsk storsatsing mot Bocuse d’Or 2025: – Målet er en ny medalje Norge er mestvinnende nasjon i den prestisjefylte konkurransen, og Håvard Werkland sikter høyt i Bocuse d’Or 2025.
Norges beste hotellfrokost er kåret Britannia Hotel og Thon Hotel Lofoten hentet hjem den ettertraktede prisen, som ble delt ut for attende gang.
Plus Verdens beste unge kokk er norsk Storeslem for den unge kokken fra Aurskog: Hentet hjem gullmedaljen og to andre utmerkelser.
Plus Klart for semifinaler i Tine Matcup I november skal det avgjøres hvilke unge servitør- og kokkehåp som skal til finalen i Stavanger i februar. Vi tok en prat med hoveddommer, kokke-profil Christer Rødseth.
Plus Urban vinproduksjon I Göteborgs Gamlestaden har en svensk fotballproff startet et unikt vinproduksjonsselskap. Ideen kom etter et samarbeid med Petter Stordalen.
Plus Gullet er servert Birk Torp var den beste over to dager med konkurranser, og kan nå titulere seg som Norges beste servitør 2024.
Stordalen i bryggeribråk med danskene Petter Stordalen er øltørst. Nå skal hotellkongen satse på brygg. Med seg på laget får han en svensk ølkjempe.
Plus Suksess med kjapp gourmet Den nye stjernen på Trondheims restaurantkart innlemmes i De Historiske.
Plus – Vi ønsker å gi de ansatte mer tid til gjestene Den norske startup-en ALTEK AI satser på AI for hotellbransjen. Farris Bad og The Thief er allerede ombord, og selskapet har også blikket rettet mot verden.
Plus Slik blir NM i kokkekunst 2024 Om en drøy måned er det klart for NM i kokkekunst i Trondheim. Nå er oppsettet klart.
Konferanse for mat- og drikkenæringen Onsdag 19. mars 2025 arrangeres UMAMI Leadership Conference under UMAMI Arena.
Plus Har ikke hatt tid til å feire Re-Naa i Stavanger er første restaurant utenfor de skandinaviske hovedstedene med tre Michelin-stjerner.
Plus Jobbet hardt for sin andre stjerne Stadig flere norske restauranter får Michelin-stjerner, på Kontrast har de endelig fått sin andre.
Plus SJEKK INN: Servicesjefen på Solli Da Strawberry-gruppen skulle åpne Sommerro i Oslo Lysverkers gamle lokaler, var det ingen tvil om hvem som skulle bli ansiktet utad. Dominic ble hentet inn fra The Thief.
Plus Fra viralt fenomen til fysisk restaurant Han har ingen kokkeutdannelse, men skapte seg et navn ved å kokkelere på internett og TV-skjermen. Nå har han tatt steget over i den fysiske restaurantverdenen.
Stiansen fikk gaffelen i knivskarp konkurranse Bent Stiansen mottar æresprisen og utmerkelsen for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.
Her er årets beste Noresdagen ble den reneste Oscar for horeca-leverandørene. Les om vinnerne og se bildene.
Plus – Dette blir årets vintrender ...og denne vinen velger den ferske presidenten i Norsk Vinkelnerforening dersom han kun får velge én.
Plus Innvier ny takterrasse med et gastronomisk smell Storfint kokkebesøk på nyrenoverte Hotel Klubben.
Brudd i forhandlingene for hotell- og restaurantbransjen Fellesforbundet og Parat bryter forhandlingene med NHO Reiseliv og går til mekling på Riksavtalen.
Fløirestauranten åpner igjen etter 15 måneder Langvarig og omfattende oppussing bringer restauranten tilbake til røttene - og nesten 100 år tilbake i tid.
Plus Ni turistanlegg til salgs i samme fylke Mange hoteller og serveringssteder på markedet - enkelte til langt under takst.
Verdens tøffeste kokkekonkurranse i gang i Trondheim Europas beste kokker kniver om å bli aller best, foran et fullsatt Trondheim Spektrum.
Plus Lanserer restaurantkonsept formet av stjernekokk Wood Hotel Bodø satser på anerkjente kokker og lokal vri når de snart åpner sin nye restaurant.
Matprisen 2024 jakter kandidater Prisen skal dele ut for ellevte gang. Nå ønsker arrangøren forslag til kandidater.
To konkurser ga ny giv Før jul ble det klart at Olympen i Oslo har fått nye eiere. Dermed fikk også den asiatiske fusionrestauranten Xeast nye muligheter i nye lokaler.
Plus ANMELDT: En middag med utsikt Vi har sendt våre restaurantanmeldere opp i 33. etasje på Radisson Blu Plaza i Oslo. Les hvordan det gikk i høyden.
Plus Norges beste vinkelner – igjen Nikolai Haram Svorte gikk helt til topps i kåringen av Norges beste vinkelner. Som han gjorde det i fjor.
Utsolgt matfestival Tjuvholmen Foodie Festival går av stabelen 7.-9. mars. Billettene er allerede utsolgt.
Plus – Jeg gjør alt for at gjestene våre skal bli tilfredse Aleksandrs Gornejevs liker godt å utvikle nye retter til hotellets gjester. Da bruker han gjerne lokale produkter.
Rein og akevitt på Bocuse d’Or-menyen – Det er perfekt med rein og akevitt som de siste obligatoriske råvarene, sier Norges kandidat.
Lanserer eksperttjeneste til restauranter Guiden er basert på 50 års ekspertise innen bærekraftig hygieneledelse.
Musserende nyhet fra Bordeux Fleur de Vignoble Crémant er laget på regions mest tradisjonsrike druetyper.
Strawberry ruller ut nysatsing på 26 norske hotellrestauranter Inspirasjonen er hentet fra gjestenes favorittretter.
Bygger uteservering 110 meter over bakken – Det sykeste vi har vært med på til nå, sier Hans Otto Hæger i Solskjermingsgruppen Ringfoss.
Tilbyr tjenestebolig med unik utsikt til kjøkkensjef Hotel Union Øye går nye veier i jakten på den rette.
Satser hundrevis av millioner for å lokke utenlandske turister til Lofoten Utvikler fiskeværet i Lofoten til å bli en luksusdestinasjon.
Nå kommer Oslo kommunes utelivskurs på engelsk Alle som jobber med servering av alkohol i hovedstaden etter klokken 01.00 om natten, skal ha kurset.
Dry aged… fisk! Modningsskap for kjøtt dukker opp i stadig flere restauranter og butikker. Nå kommer motstykket svømmende.
Nå kommer energi-ølen – Vi har akkurat testet det ut på noen skisteder. Du kan jo gjette hvordan det gikk.