Doktorgrad i molekylær gastronomi
Har du lyst til å ta en doktorgradi molekylær gastronomi og jobbe tett med kokkene på Gastronomisk Institutt, spør de fra Måltidets Hus i Stavanger.
Der leter de etter en person med sterk matinteresse og en mastergrad i kjemi, biokjemi eller bioteknologi. En som ønsker å koble matinteresse og fag i en PhD-utdannelse.
Førstemann ut
Guro Rognså på Gastronomisk Institutt er den første i Norge som tar en PhD i molekylær gastronomi. Hun vil være ferdig med graden sin neste høst, og Gastronomisk Institutt ønsker å finne en person som kan ta over stafettpinnen etter henne, for å videreføre arbeidet innenfor dette kompetansefeltet.
Sender stafettpinnen videre
Hvis dette kunne vært interessant for deg er deg er det bare å ta kontakt. I så fall sendes en mail til
ghr@gastronomi.no
Kjenner noen andre som kan være interesserte – spread the word, oppfordres det.