Slik blir SMAK 2017
Drøssevis av gjeve Norgesmesterskap, hundrevis av utstillere, alle tenkelige smaker og tusenvis av besøkende. Dette er SMAK 2017.
SMAK 2017 tar mål av seg å være Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskaping. Messen samler hele bransjen til en firedagers utstillerfest med alt fra lokalprodusert småskala til verdenskjente merkevareleverandører. Her blir det mulighet for å besøke og møte beslutningstakere innen hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori.
Her er det komplette messeprogrammet (med forbehold om feil):
Tirsdag:
10:00 - 16:00: Mesterkjøkken, hall C (konkurranse): NM for ernæringskokklærlinger
10:00 - 16:00: Hall D (konkurranse): NM i Pizza 2017
10:00 - 18:00: Hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst
10:00 - 18:00: Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger
11:00 - 11:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Seminar Future technology is revolutionizing the Horeca industry – be ready!
11:00 - 11:45: Seminarrom 1, hall E (seminar): Smått, men godt - enkle tips for å få nok næring når matinntaket er lite
12:00 - 12:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Alltid sesong for det beste fra havet
12:00 - 15:30: Hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask
13:00 - 14:30: Seminarrom 1, hall E (seminar): How digital disruption and the Internet of Things are already disrupting the foodservice industry today
13:00 - 13:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Tett på pasienten med god matomsorg
14:00 - 14:45: Seminarrom 2, hall E (seminar): Ølkurs med Norges første ølsommelier
14:00 - 14:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Eldrebølgen
15:00 - 15:30: Inspirasjonsscenen hall E (seminar): Første kokk i Lyon. Hvordan har det bidratt til å forme hele Norges Arne Brimi?
16:00 - 16:45: Seminarrom 1, hall E (seminar): Tjen mer penger - økonomikurs for ikke-økonomer
16:00 - 16:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Restaurantkantinen
18:30 - 23:00: Hall A: Åpningsparty Smak 2017
Onsdag:
10:00 - 18:30, Mesterkjøkken, hall C (konkurranse): Nordic Chefs team Challenge
10:00 - 16:00, Hall D (konkurranse): NM i Pizza 2017
10:00 - 20:00: Hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst
10:00 - 20:00: Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger
10:00 - 17:00: Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 – semifinale
11:00 - 11:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Mot til å lykkes
11:00 - 13:30: Seminarrom 1, hall E (seminar): Den store burgerbølgen
12:00 - 12:30: inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Hvordan treffe blink: Forbrukertrender i mat og drikke
12:00 - 15:30: Hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask
13:00 - 13:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Digitale krav til ledere
14:00 - 14:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Fremtiden er her nå!
15:00 - 15:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Utstyr som virker som det skal med reduserte kostnader
16:00 - 16:45: Seminarrom 1, hall E (seminar): Trygg mat - bli klar for smilefjes
18:00 - 18:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Ølrevolusjonen som ikke tar slutt
Torsdag:
10:00 - 20:00: Mesterkjøkken, hall C (konkurranse): NM Årets Konditor 2017
10:00 - 20:00: Hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst
10:00 - 18:00: Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger
10:00 - 17:00: Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 – semifinale
11:00 - 11:30: Inspirasjonsscenen hall E (seminar): Reiseliv i vekst - skaper nye jobber
12:00 - 12:30: Inspirasjonsscenen hall E (seminar): Fra idé til lønnsomhet
12:00 - 19:00: Hall D (konkurranse): Norgesmesterskap Burger 2017
12:00 - 15:30: Hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask
13:00 - 13:30: Inspirasjonsscenen hall E (seminar): Mattrender - hva skjer de neste årene?
14:00 - 14:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Lokal mat i horecanæringen
14:00 - 15:00: Seminarrom 1, hall E (seminar): Hvordan få 700 000 nye kunder hver dag?
15:00 - 15:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Ikke kast maten - den er gull verdt!
16:00 - 16:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Fra en sjark i Finnmark til Noma
17:00 - 17:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Øl og mat - hånd i hånd
Fredag:
10:00 - 14:30: Mesterkjøkken, hall C (konkurranse): Årets Grønne Kokk
10:00 - 16:00: Hall D (konkurranse): Finaler NM i Kaffekunst
10:00 - 14:30: Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger
10:00 - 16:00: Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 – Finale
11:00 - 11:20: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Glimt fra rapporten «Servering mot 2025»
11:00 - 11:45: Seminarrom 2, hall E (seminar): Cognac - Fra Napoleon-myter til amerikansk rapkultur
12:00 - 12:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Er bærekraftig mat bærekraftig business?
12:00 - 15:30: Hall D (konkurranse): Norgesmesterskap Burger 2017
12:00 - 14:30: Hall C (konkurranse): Finale NM i Maskinoppvask
13:00 - 14:00: Seminarrom 1, hall E (seminar): «Servering mot 2025»
13:00 - 13:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Etter mindre salt, sukker og fett - hva kommer da?