NM i kokkekunst er i gang
I dag morges kl 0900 startet NM i kokkekunst i Trondheim Spektrum. De seks første av de 12 kandidatene er i gang med kreative løsninger på oppgaven rundt viltkjøtt. Samtidig åpnet messen Meny 2012. Se videoklipp på YouTube!
I dag morges kl 09.00 startet NM i kokkekunst i Trondheim Spektrum. De seks første av de 12 kandidatene er i gang med kreative løsninger på oppgaven rundt viltkjøtt. Samtidig åpnet messen Meny 2012.
I kjøkken nr en fant vi Sebastian Engh fra restuarant Curtisen på Fredriksten festning i Halden. Dette er andre året Sebastian deltar i NM og han overrasket nok flere enn en da han puttet høy i en kasserolle. Tømte en liter fløte over og satte på varmen. Dette ser spennende ut.
Hotellmagasinet er på plass i Trondheim. Stikk innom standen vår om du har tips til noe du vil vi skal skrive om. Redaktøren finnes også svevende rundt i lokalet og kan kontaktes.
Se Hotellmagasinets videoklipp fra Meny 2012 på Youtube.
Fra standen til Oluf Lorentzen