SALMAchef 2013 utfordrer bloggere
De fire beste som sender inn sine beste og mest kreative oppskrifter kommer til finalen, skriver SALMAchef i en pressemelding.
Matbloggsentralen utfordrer sine medlemmer til å lage mat med SALMA som hovedingrediens, tilpasset 4 personer og tilberedt på mindre enn 50 minutter. SALMAchef 2013 er ikke åpen for profesjonelle som jobber som kokk på heltid.
De fire finalistene vinner en tur med opphold for to personer til Oslo og festivalen Matstreif 13. – 15. september, der finalen går av stabelen med matshow på hovedscenen foran et stort publikum.
Hovedpremien blir en reise for to til Bocuse d’Or Europa i Stockholm i mai 2014. Hvem som skal representere Norge i det uoffisielle kokke-EM er ikke klart ennå, men en rekke av landets unge og dyktige kokker møtes til dyst på Mathallen i Oslo uken etter Matstreif.
Du kan lese mer om konkurransen og få detaljerte regler på
www.matbloggsentralen.no