Sirkuset er igang
Nøyaktig klokken 09.10 i morges gikk startskuddet for Bocuse d'Or Europe-deltaker Ørjan Johannessen og commis Julie Ekse Jenssen i Brussel. Her er menyen som skal erobre Europa.
Klokken 14.10 skal de to ha fiskefatet klart, og kjøttfatet skal presenteres 35 minutter senere.
Hvem som går seirende ut av dagens prestisjefylte konkurranse blir klart etter klokken 17.30 i dag.
I juryen sitter noen av Europas ledende kjøkkensjefer, deriblant Eyvind Hellstrøm som har vært dommer siden 1993.
Konkurransen kan følges live på web-TV og oppdateringer fra Bocuse d'Or finner man også på Ørjan Johannessens Facebook-side.
Salat på potet, egg, erter og reker. (Foto: Impuls)
Slik ser Ørjans meny ut:
Sjøtunge "AUSTEVOLL"
Posjert Sjøtunge med reker, sitron og kaviar
Artiskokk, trøffel og aromater
Gulrot , gulrot, gulrot
Salat på potet, egg erter og reker
Artiskokk emulsjon
Kylling Label Rouge "SMAK"
Glasert kylling med trøffel , sultan og løk
Kyllinglår Rotisseur
Selleri, eple og foie gras
Jordskokk og rødbet
Potet, trøffel og egg
Kylling sjy
Trøffelkrem
Gulrot, gulrot, gulrot (Foto: Impuls)