Søknadsfrist: 20.01.2025
Ona Havstuer søker servitør
Ona Havstuer søker vertskap i havgapet sommaren 2025
Ona Havstuer søker servitør til sesongjobb i havgapet sommaren 2025.
Ona Havstuer har overnattingskapasitet til ca 30 personer og tilbyr frukost, lunsj og middag frå vår restaurant. I tillegg til våre overnattande gjester, har vi og eit stort antal besøkande på dagsturer. Vi søker servitør med erfaring og kjennskap til norsk matkultur, samt talent for å skape atmosfæra som våre gjester ventar.
Sesongen strekk seg frå ca 1.mai og til 1.oktober, med hovudsesong frå 1.juli til midten av august. Den rette kandidaten vil få jobbe i eit ambisiøst miljø der ein får både skape, utvikle og gjennomføre ulike konsept. Jobben inkluderer dagleg drift av vår restaurant, daglege resepsjonstenester samt enkelte bidrag i frukostservering, reinhald, salg og marknadsføring.
Ona og Finnøy Havstuer er "Autorisert Serveringssted for Norsk Fatmodnet Akevitt". Interesser knytta til mat og drikke er viktig.
Vertskapet jobber under hotellsjefen på anlegget og vi vil i sommaresesongen ha ytterlegare fire tilsette.
Påkrevde kvalifikasjoner:
Erfaring fra liknande stilling
Kreativ og sjølvstendig
Kunnskap og interesse kring norske mat- og drikketradisjoner
Må kunne kommunisere på eit skandinavisk språk samt engelsk
Arbeidsoppgaver inkluderer bl.a.
Daglig drift av restaurant
Førebuing, gjennomføring og avslutning av arbeidsdag
Resepsjonstenester er ein dagleg del av jobben
Personlige eigenskaper
- Ansvarsfull, fleksibel, løysingsorientert og nøyaktig
Vi tilbyr:
100% stilling
Eit lite, men kreativt fagmiljø
Fordelaktig losji
Ein variert og spanande arbeidskvardag i havgapet
Lønn etter avtale
Kontaktinformasjon
Kontaktperson: Frode Rørvik
Stillingstittel: Hotellsjef
E-post: frode.rorvik@classicnorway.no
Telefon: 93 68 30 28
Stillingsinformasjon
Stillingsform: Sesong, heltid 100%
Søknadsfrist: 20.01.2025
Arbeidssted: Ona Havstuer, 6298 Ona