Søknadsfrist: Snarest

Opus XVI søker bar manager

Er DU vår nye barsjef?

Om arbeidsgiveren

Opus 16 åpnet dørene i april 2018. Hotellet holder til i ærverdige lokaler i Vågsallmenningen 16. Bygget ble opprinnelig oppført til Bergen Kredittbank i 1876 og anses som et landemerke i Bergen, bare ett minutts gange fra Fisketorget. Som hotell tiltrekker vi oss internasjonale hotellgjester og i tillegg tilbyr vi Bergensere et spennende restaurant og kulturtilbud. Vi har en egen restaurant, flotte selskapslokaler og klassisk bar.

Opus 16 har et meget bra kjøkken og ønsker videre utvikling.

Restauranten er åpen tirsdag til søndag, baren vil være åpen 7 dager i uken.

Hotellet er også anerkjent som kvalitetssted for banketter, bryllup og årsdager i tillegg til kurs og konferansevirksomhet.

Opus 16 har også hatt stor suksess med det Britiske Afternoon Tea konseptet.

Vi søker en erfaren barsjef som kan ta ansvar for vår nybygde hotellbar. Første mars åpnet vi en flott hotellbar midt på Vågsallmenningen, og vi trenger en dedikert leder til å bygge opp og drive baren. 

Som barsjef vil du få ansvar for å utvikle vårt sortiment, sette standarden for service, og skape et nytt og spennende tilskudd til utelivet i Bergen.

Baren på Opus 16 er viktig for våre gjester. Den ligger synlig i hotellets lobby/restaurant og vil være en tradisjonell hotellbar. Baren skal være åpen 7 dager i uken.

Vårt ønske er at du elsker gode gjesteopplevelser og kombinerer dette med tradisjonell barkunnskap. Du er gjerne innovativ, men må også beherske de gamle klassikerne.

Kandidaten må ha tidligere erfaring som bartender og gjerne ha erfaring med lederansvar.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Elisabeth Fjeldstad
Stillingstittel: F&B Manager
Telefon: 53 01 22 00

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Vågsallmenningen 16, 5015 Bergen

Powered by Labrador CMS