The Flying Culinary Circus
Tidligere i høst ble The Flying Culinary Circus landsert. Fire unge norske mesterkokker som har gjort drømmen til virkelighet og skrevet kokebok.
Boken som har undertittelen ”Den aller beste, lureste og mest praktiske” er forfattet av verdens eneste omreisende kokkegruppe som koker for stjerner, statsledere og matkjennere kloden rundt, så vi skulle tro at de vet hva de snakker om.
Kokkene Trond Svendgård, Hans-Kristian Larsen, Mathias Spieler Bugge og Tor Jørgen Kramperud har laget kokebok. I stedet for oppskrifter viser kokkene hvilke forskjellige råvarer som kan brukes, slik at du selv kan sette sammen dine egne favorittretter. I boka presenterer "The Flying Culinary Circus" sine fem favoritt-teknikker for hver av de viktigste områdene i matlagingen: Kjøtt, fisk, grønnsaker og saus. Gjennom enkle steg-for-steg presentasjoner lærer du deg å mestre kokkenes tilberedningsmetoder, slik at du kan lage all supermaten du ønsker helt uten forkunnskaper. I stedet for oppskrifter viser kokkene hvilke forskjellige råvarer som kan brukes, slik at du selv kan sette sammen dine egne favorittretter. Resultatet er en kokebok for alle dem som blir skremt av vanlige kokebøker - i et hendig format, og til en pris som gjør at alle kan kjøpe den.