HSMAI Awards:

Hederspris til Stordalen og Silseth
Strawberry stakk av med fire priser under HSMAI Awards Norway. Petter Stordalen og Torgeir Silseth fikk hedersprisen sammen.
Det ble en stor kveld for Strawberry da årets HSMAI-prisutdeling gikk av stabelen tirsdag kveld denne uken.
Selskapet hadde nominerte til en rekke forskjellige priser, og stakk av med hele fire i løpet av kvelden.
– Det er veldig hyggelig å vinne priser, og vi synes det er ekstra hyggelig å få store utmerkelser som «Årets reiselivsmarkedsfører» og «Årets merkevarebygger», sier Petter Stordalen.
– Strawberry har vært gjennom store endringer de siste årene, og gikk ut av pandemien med å «rebrande» hele selskapet.
– At det legges merke til, setter vi ekstra høyt, sier eieren i Strawberry.
Tenker utenfor boksen
Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub i Oslo, vant årets bærekraftspris under gårsdagens prisutdeling. Hotellet har jobbet systematisk med bærekraft fra de åpnet hotellet i mars 2019.
– Clarion Hotel The Hub er et forbilde i jobben de har gjort med bærekraft, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Strawberry.
– De ansatte på hotellet har tenkt utenfor boksen særlig innenfor mat og drikke og på kurs og konferanse, og det har gitt gode resultater og verdsettes høyt av alle kundene våre.
– Prisen motiverer alle våre hoteller til å satse videre på gode bærekraftstiltak på hotellene, sier Silseth.
Hederspris
Under HSMAI Awards Norway prisfest 25. mars var det Torgeir Silseth og Petter A. Stordalen som sammen vant den høythengende æresprisen. I jurybegrunnelsen står det blant annet:
«Til tross for at de to er så forskjellige, så fungerer de så utrolig godt sammen. De har blitt et unikt radarpar som har satt dype spor, ikke bare i norsk næringsliv, men også i menneskers liv over hele Norden. Det er noe det virkelig står respekt av og som vi vil følge med på og høre mer om i årene som kommer».
I alt var så mange som ti ansatte i Strawberry-systemet nominert til ulike priser i år:
– En nominasjon i seg selv henger høyt, og jeg blir veldig stolt over å se at så mange enkeltpersoner utmerker seg på hotellene de jobber på, sier Silseth.