SATSER PÅ FROKOST: Scandic Victoria Lillehammer har lenge satset på sine frokoster, nå kan de få lønn for strevet.

Kjemper om gjev frokost-pris

Scandic Victoria Lillehammer er semifinalist i frokostkonkurransen Twinning Best Breakfast.

Hotelldirektør Erik Fostervoll er strålende fornøyd med å hevde seg i toppsjiktet blant landets hoteller, spesielt med tanke på at dette er første gang på 25 år et Scandic-hotell fra Lillehammer når så langt.

– For vår del er dette en stor seier, sier han til Gudbrandsdølen Dagningen (GD).

Frokostkonkurransen Twinning Best Breakfast blir arrangert av Haugen-gruppen og Twinnings te, og regnes som et uoffisielt norgesmesterskap i hotellfrokost. En fagjury skal teste seg gjennom 420 hoteller og til slutt kåre Norges beste frokost. 

Frokostbuffeen har lenge vært en prioritet på Scandic Victoria Lillehammer, med et fokus på egenprodusert mat og lokale råvarer. Food and Beverage manager Robert Jeske deler hotellsjefens entusiasme, og understreker viktigheten av gjestenes økende bevissthet rundt matkvalitet og bærekraft. Han sier til GD at gjestene har blitt mer matbevisste.

– I tillegg til beliggenhet er frokost en prioritet, det er en opplevelse man ikke har ellers, sier han til avisa.

På Scandic Victoria jobbes det aktivt med å redusere matsvinn og fremme bærekraftige initiativer, som samarbeidet med Dugandes på Lillehammer for å lage smoothie av overskuddsfrukt og -grønnsaker fra lokale Kiwi-butikker.

Med konkurransen fortsatt pågående, ser teamet på Scandic Victoria frem til å fortsette med sine kulinariske tilbud og gjestfokuserte tilnærming, som har gjort dem til en favoritt blant reisende til Lillehammer år etter år.

Powered by Labrador CMS