Marius skal få fart på gammel storhet
Hedmarkingen er ny direktør på Spåtind Fjellhotell.
Nylig skrev Hotellmagasinet om Spåtind Fjellhotell som åpner opp igjen første helgen i januar. Med lokal eiendomsinvestor og CIC Hospitality på laget, skal det igjen blåses liv i hotellet som ligger feiende flott til 870 meter over havet bare tre timer fra hovedstaden.
Direktør er Marius Hagen Skoglund. Han er så vidt i gang med jobben, men starter for fullt i januar. 32-åringen fra Nes på Hedmarken har jobbet en årrekke i hotell- og restaurantbransjen og er utdannet innen markedsføring. Det siste året har han vært hotellsjef på Saga Hotel Oslo.
– Spåtind er et veldig flott sted. Med positive eiere og CIC Hospitality har vi et godt utgangspunkt for å lykkes. Jeg er forberedt på at det er mye hard jobbing i vente, men jeg gleder meg, sier Marius til Hotellmagasinet.
Den sindige hedmarkingen er foreløpig eneste ansatt, men flere skal inn. Oppussingsarbeidet har så smått startet, og målet er å være ferdig til vinterferien i februar.
– Det blir spennende å være med å bygge opp destinasjonen. Vi skal skynde oss langsomt og det er umulig å gi noe tidsperspektiv på hvor lang tid det vil ta før vi merker den store effekten, sier han.
Restaurantkonseptet blir en viktig brikke å få på plass for den nye direktøren. 32-åringen har stor interesse for mat og drikke.
– Vi må finne grensesnittet mellom husmannskost og restaurantmat, men vi ønsker å ha en norsk forankring. Vi har ikke landet noe ennå, men frokost, lunsj og middag kommer vi selvsagt til å servere.