
Ny kokebok-seier til Hellestrøm
Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan har vunnet prisen «Beste norske kokebok 2020»

For trettende gang er prisen «Beste norske kokebok» delt ut, og årets vinner Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan med Hellstrøms hemmeligheter.
Juryens begrunnelse er følgende: En nyforelsket Hellstrøm snobber ned, og serverer enkle og svært velsmakende, men også kreative retter som alle kan greie å lage hjemme hos seg selv. Den velkjente kokken formidler sin brede kunnskap på pedagogisk vis, slik at vi føler at det er noe nytt å lære på hver eneste side.
Eyvind Hellstrøm mottar prisen «Beste norske kokebok» for annen gang, etter at han i 2012 vant kåringen med Hellstrøm junior.
Hard konkurranse
I den avsluttende finalerunden konkurrerte Hellstrøms hemmeligheter med følgende utgivelser:
· Asiatisk. En kokebok – Jan Robin Ektvedt, Forlaget Press
· Tradisjonsmat fra Lofoten og Vesterålen – Eirik Nilssen, Senja Matstudio
· En skikkelig digg kokebok 2 – Hanne-Lene Dahlgren, Entusiast forlag
· Julehøgtid. Den beste maten og dei gode tradisjonane – Arne Brimi og Arne Hjeltnes, Kagge forlag