Musserende nyhet fra Bordeux
Fleur de Vignoble Crémant er laget på regions mest tradisjonsrike druetyper.
Fleur de Vignoble Crémant er nå tilgjengelig. Etterspørselen etter Crémant vokser internasjonalt, og produksjonen i Bordeaux vokst til nesten 6,5 millioner flasker årlig. Druene håndplukkes plukkes tidlig for å bevare friskhet og syre, og lagres deretter i minimum 12 måneder på eget bunnfall. Disse strenge kravene må oppfylles for å kunne kalle vinen Crémant de Bordeaux, heter det i en pressemelding fra Vingruppen.
Fleur de Vignoble er laget på to av regionens mest tradisjonsrike druetyper, Sauvignon Blanc og Semillon. Vinen har en gyllen gulfarge med friske smaker av solmodne gule epler, samt nyansert preg av nøtter, nougat, ristet brød, og sitrus.
Elegante og
kremete bobler med en forfriskende avslutning.
Passer perfekt som aperitiff samt til fisk og
skalldyrsretter, eller som avslutningen på en
middag med ost og dessert.