GamlaVærket i Sandnes .

Hovedkontoret flytter inn på hotellet

GamlaVærket har utvidet kapasiteten for overnatting kraftig. Nå flytter også hovedkontoret til Kronengruppen inn i bygget. 

Tidligere i år skrev vi om Sandnes-hotellet Gamlaværket, som utvidet kapasiteten uten å bygge på. Nå er det klart at bygget også vil romme hovedkontoret til Kronengruppen, som driver fire hotell i Sandnes, inkludert Gamlaværket. Det skriver Sandnesposten

Gamlaværket utvidet kapasiteten med 17 rom, til totalt 55 rom. Hotellsjef Nicolas Julien Maffini var naturlig nok svært fornøyd med den kraftige økning i kapasitet på overnatting, fortalte han til Hotellmagasinet i februar. 

– Huseier eier også de to byggene som ligger tilknyttet til hotellet, og det er der vi utvider. Ved å åpne opp til nabobyggene kan vi få denne utvidelsen, uten å endre hotellet slik det er i dag eller stenge ned. Vi får rett og slett bare mer areale, forklarte Maffini til Hotellmagasinet.  

– Midt i smørøyet

I mai kunne hotellet ta imot gjester på de 17 nye rommene. I tillegg til hotellrommene er det planlagt en konferansesal og kontorlokaler midt i Raugstadgården. Nå kan altså Sandnesposten fortelle at Kronengruppen flytter inn i kontorlokalene. 

– Vi ser frem til å flytte inn 15. oktober. For oss blir dette en perfekt beliggenhet. Vi blir liggende midt i smørøyet i forhold til det aller meste av vår virksomhet og det vil styrke oss på mange måter, sier Chris Andre Pedersen, konserndirektør i Kronengruppen, til lokalavisen. 

Powered by Labrador CMS