
Fra Clarion The Hub til Havila Kystruten
Havila Kystruten har ansatt Jan Dahdji som ny Excecutive Chef for å styrke matopplevelsen om bord på sine kystruteskip.
Havila Kystruten har ansatt Jan Dahdji som ny Excecutive Chef for å styrke matopplevelsen om bord på sine kystruteskip.
Dahdji kommer fra stillingen som Food & Beverage Manager ved Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub i Oslo, hvor han hadde overordnet ansvar for hele F & B-driften og Meetings & Events-avdelingen.
Før dette var han Excecutive Head Chef ved Radisson Blu Plaza Hotel, hvor han ledet kjøkkenteamene og hadde ansvar for å skape unike matopplevelser på et av Norges mest kjente hoteller.

Styrker sitt kulinariske team
Havila Kystruten, som i november vant pris for cruiseindustriens beste matkonsept, styrker nå sitt kulinariske team med ansettelsen av Jan Dahdji som ny Excecutive Chef.
– Vi er svært glade for å få Jan med på laget. Med sin omfattende erfaring og lidenskap for mat og konseptutvikling, vil han være avgjørende for å utvikle og styrke vårt matkonsept og gi våre gjester en enda bedre opplevelse om bord, sier direktør for Hotell- og kommersiell utvikling i Havila Kystruten, Christian Gamsgrø.
Innovative matkonsepter
I tillegg har Dahdji erfaring fra ledende roller i Fursetgruppen, Norway Seafood Restaurant Shanghai, og prestisjetunge Michelin-restauranter som Statholdergaarden, Aquavit & Per Se i New York.
– Jan har gjennom sin yrkesaktive karriere vist en sterk evne til å balansere strategisk utvikling med operativ gjennomføring, i tillegg til å implementere innovative matkonsepter som skaper engasjement blant både ansatte og gjester, sier Gamsgrø.
– I Havila Kystruten vil han ha det overordnede ansvaret for den matfaglige utviklingen hos oss, med fokus på å sikre høy kvalitet i matopplevelsene om bord. Jan vil naturlig nok jobbe tett med kjøkkenteamene om bord på våre skip for å implementere bærekraftige og innovative matkonsepter og menyer, samtidig som vi viderefører vår satsing på bruk av lokale råvarer og autentiske smaker fra norskekysten, avslutter han.