Forselius inn i spenstig hotellutbygging

Mikael Forselius blir styreleder i det nye hotellet på Træna.

Træna 365 har sikret seg den erfarne hotell- og restaurantlederen Mikael Forselius, født 1974 i Sundsvall Sverige, til rollen som styreleder for driftsselskapet til det kommende hotellet på Træna på Helgelandskysten.

«Mikael er en anerkjent og erfaren leder innen hotell- og restaurantbransjen. Han har en imponerende og lang karriere i bransjen og er en velkjent skikkelse som bringer med seg en rik erfaring» skriver selskapet i en pressemelding.

Fra 62 Nord

Forselius er nok mest kjent fra rollen som hotelldirektør for Britannia Hotel under den store oppgraderingen og nystarten av hotellet, men karrieren spenner over flere tiår som toppleder hos anerkjente hotellselskaper.

Han har også vært leder for Røros Hotellgruppen og nå senest på Brosundet Hotel, Storfjord Hotell og Union i Øye (62 Nord).

Utdannet kokk

Mikael er utdannet kokk fra Wemer Skolan i Härjedalen med læretid på Grand Hotel i Stockholm og tilleggsutdannelse fra bland annet Cornell University, Hotellhøgskolen i Stavanger og Norsk Sommelier Utdannelse. Hans engasjement har blitt anerkjent gjennom flere priser og utmerkelser, inkludert prestisjefylte priser som Årets Unge Hotelier i Norge, Bondelagets Kokkestipend, Trøndersk Matpris, og Ingrid Espelids Matkulturpris.

Mikael forpliktelse overfor bransjen strekker seg utover ledelsesnivået, med en betydelig rolle som styremedlem og styreleder i nasjonale styrer innen mat, reiseliv, kultur og idrett.

Træna som destinasjon

– Jeg oppfatter Træna og dette hotellprosjektet som et av de mest spennende reiselivsinitiativene i Norge akkurat nå. Det er en ettertraktet beliggenhet og destinasjon for både det nasjonale og internasjonale high-end reiselivsmarkedet - et hotell som smelter sammen med naturen og havet, og hvor arkitektur og materialvalg harmonerer med omgivelsene. Vi skal nå fokusere på å levere førsteklasses mat og service for å sette Træna på det internasjonale reiselivskartet» sier Mikael Forselius.

Absolutt rett mann

– Vi er utrolig glade for å ha fått med oss Mikael Forselius i utviklingen på Træna. Han kommer med solid erfaring og lidenskap for reiseliv, destinasjoner og lokalsamfunn. Mikael er absolutt rett mann til å utvikle Trænaprosjektet videre, så vi gleder oss til fortsettelsen og samarbeidet!» sier Moa Björnson, daglig leder i Utviklingsselskap Træna 365.

 

Powered by Labrador CMS