HELT TIL TOPPS: Norsk jubel under Global Young Chef Challenge. Fotoknoff/Sven Erik Knoff Verdens beste unge kokk er norsk Publisert tirsdag 29. oktober 2024 - 14:10 Sist oppdatert torsdag 31. oktober 2024 - 15:11 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annonse Get instant access to all content Hotellmagasinet - Digitalt abonnement, Kampanje 1kr Bestill Hotell Magasinet Digitalt årsabonnement 1990kr Bestill ✕ norske kokkers landsforening worldchefs global young chef challenge kokkekonkurranse kokkekunst kokkelandslaget kyrre dybdal nkl espen wasenius andreas enger fjellheim +pluss restaurant Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Nybygget hotell på Straume blir Thon Partner Hotel Straume Thons nye partnerhotell på Straume er under bygging og skal stå klart 29. april 2025.
Pluss Verdens beste unge kokk er norsk Storeslem for den unge kokken fra Aurskog: Hentet hjem gullmedaljen og to andre utmerkelser.
Først i Nord-Norge med prestisjetungt sertifikat BREEAM-prisen er et prestisjetungt sertifikat innen bærekraftige byggeprosesser. Det er nå tildelt Moxy Tromsø, som det første hotellet i Nord-Norge.
KRONIKK: Reiselivet skal vokse – med Universitetet i Stavanger på laget Reiselivet har lagt bak seg en sterk sommer, og nå skal næringen ruste seg mot å bli en bærekraftig fremtidsnæring. Til det trenger vi kompetente medarbeidere, og da må Universitetet i Stavanger (UiS) være med på laget, skriver Virke Reiseliv og NHO Reiseliv i denne kronikken.
Pluss Et sofistikert alkoholfritt alternativ Ambijus ble grunnlagt av brødrene Christian og Alexander Stray-Jansen med en enkel, men kraftfull idé: å tilby et sofistikert vinalternativ uten alkohol.
Pluss Klart for kåring av Norges beste hotellfrokost Finalen i Twinings Best Breakfast 2024 går av stabelen 7. november.
Pluss Knivskarp forretningside Tomatosharp ble født midt i koronapandemien, da David Phan, en medisinstudent ved NTNU, bestemte seg for å forene to av sine lidenskaper – kniver og matlaging – til en bedrift.
Pluss Klart for semifinaler i Tine Matcup I november skal det avgjøres hvilke unge servitør- og kokkehåp som skal til finalen i Stavanger i februar. Vi tok en prat med hoveddommer, kokke-profil Christer Rødseth.
Pluss Bergenshotellene gjorde rent bord i 3. kvartal Oppsummeringen etter 3. kvartal inneholder noen overraskelser, melder Wiederstrøm Hotel Consulting.
Jarle Moen blir ny COO i Norwegian Hospitality Group Nesten tjue år etter at de jobbet sammen sist trer Jarle Moen inn som ny COO i Norwegian Hospitality Group (NHG) eid av Thor Morten Halvorsen.
Pluss Suksess med unik overnatting Etter å ha sagt opp jobben i banken, og pusset opp en del av bygningsmassen, opplever Amund Teigen stor suksess med sin overnattingsvirksomhet.
Pluss Lager mobile hotellrom [Re] Treats tenker nytt omkring reiseliv, med en bærekraftig "plug and play"-løsning.
Sikter høyt i Vestby Utbygger med planer om å bygge det høyeste bygget mellom Oslo og Svinesund; et hotell på 15 etasjer.
Pluss Samles under én felles merkevare Et knippe av Røros' hoteller og serveringssteder samles under ett navn. Men særpreget skal de beholde.
Pluss Fra Hyatt til Nordic – Denne stillingen som føles som skreddersydd for meg, sier Kenneth Hervik.
Milepæl for First Hotels' lojalitetsprogram Feirer 500 000 medlemmer i lojalitetsprogrammet First Member.
Pluss Urban vinproduksjon I Göteborgs Gamlestaden har en svensk fotballproff startet et unikt vinproduksjonsselskap. Ideen kom etter et samarbeid med Petter Stordalen.
Pluss Satser på Loyco Øystein Selbekk, tidligere CEO og gründer av VisBook, investerer og blir ny styreleder i Loyco.
Pluss Familiefavoritten Barnevennlige Liseberg Grand Curiosa har seilet opp som en stor favoritt for barnefamilier som besøker fornøyelsesparken og Göteborg. ‒ Vi har et fantastisk produkt, forteller hotelldirektør Lena Nyquist.
Pluss – Heldig som får jobbe på et så ikonisk sted Ann Elisabeth Hermansen er Marketing Manager på Hotel Continental Oslo. Hun forteller at stillingen gir henne muligheten til å kombinere interesser med jobb.
Pluss Ny markedsdirektør for Radisson Hotel Group Skal lede markedsførings- og kommunikasjonsteamet for Norden, Benelux, Storbritannia og Irland, og være ansvarlig for å styrke merkevaren Radisson Hotel Group.
Pluss Skuffet over statsbudsjettet: – En svekkelse for reiselivet NHO Reiseliv uttrykker skuffelse over regjeringens forslag til statsbudsjett. På flere felt er det en direkte svekkelse, sier administrerende direktør Kristin Krohn Devold.