Selskapet leverer løsninger for selskapsstyring og drift for serveringsbransjen.

Teknologiselskap med suksess etter storavtale med Strawberry 

Stavangerbaserte Munu satser på videre ekspansjon, og henter ny daglig leder. 

Publisert

Det Stavangerbaserte teknologiselskapet Munu gjør suksess med sine systemer. Nå venter ytterligere ekspansjon for selskapet som har gjort stor suksess i Norden med sine teknologiplattformer for hotell-og restuarantbransjen. Senest for Strawberry-konsernet som har over 200 hoteller aktive på Munus plattform.

Det melder selskapet selv i en pressemelding. 

Rullet ut på over 200 hoteller

Teknologiselskapet Munu leverer en plattform for selskapsstyring og drift for serveringsbransjen, med mål om å gi gjestene en sømløs restaurantopplevelse og for å gjøre arbeidsdagen til de ansatte mer effektiv. Plattformen inkluderer blant annet POS-systemer, webshop, bordbooking, betalingsterminaler, lagerstyring, og QR-koder. Strawberry-konsernet er en av de mange kundene og ferdigstilte nylig en utrulling av det seneste innen hotellteknologi, inkludert plattformen til Munu, på over 200 hoteller, heter det i pressemeldingen.

Munu har en solid posisjon i de nordiske landene, og har en uttalt ambisjon om å gjøre driften av barer og serveringssteder smartere i hele Europa, og etter hvert i resten av verden.

 Selskapet har nådd over 2000 kunder i det nordiske markedet etter oppstarten i 2017, og leverte driftsinntekter på 96 millioner kroner i 2023, opp fra 75 million kroner året tidligere. Selskapets vil i 2024 fortsette den høye innovasjons- og salgstakten, og venter en betydelig vekst de kommende årene, sier Munu i pressemeldingen.  

– Mer tid til kundene

Strawberry uttaler at bruken av teknologien gjør at de kan bruke mer tid på sine gjester, og mindre på «teknologisurr».

– Etter vi endelig fikk på plass Munu sine systemer på hotellene våre har vi sett økt kundetilfredshet, og våre ansatte kan jobbe mer effektivt ute i restaurantene. Gjestene får en sømløs opplevelse fra sekundet de ankommer til de forlater restauranten, og vi leverer på kundeløftene våre. Det er også litt kult at et gründermiljø i Stavanger er helt i verdenstoppen innen hospitality tech. Det heier vi på, sier Kari Anna Fiskvik, Senior Vice President Technology i Strawberry, i pressemeldingen. 

Henter ny daglig leder

Som et ledd i ekspansjonen henter Munu inn Gelato-topp Greg Ingram, som blir ny daglig leder i teknologiselskapet. 

Greg Ingram er ny daglig leder i Munu.

– Vi er veldig fornøyde med å få Greg Ingram med på Munu-teamet når vi for alvor starter den internasjonale vekstreisen. Greg bringer med seg svært relevant kompetanse og erfaring fra både Gelato og Bain, og vi gleder oss stort til den videre ferden med ham bak roret, sier Svein Ole Bowitz, medgründer i Munu.

Greg Ingram kommer direkte fra stillingen som SVP i enhjørningen Gelato, er utdannet fra Harvard Business School, og han har tidligere nesten syv års internasjonal erfaring fra konsulenthuset Bain. 

I Gelato var han ansvarlig for software-satsningen Gelato Create, et verktøy for den Globale e-com bransjen.

– Jeg ser virkelig frem til å bli en del av Munu-gjengen og være med på den videre reisen. Det er spesielt kjekt å få bli en del av teamet på et så kritisk tidspunkt for selskapet. Munu gjør en veldig god jobb i å tilrettelegge for kundene sine. Potensialet er stort, og mulighetene plattformen til Munu gir innen data, innsikt og analyse er virkelig unike, både i Norge og internasjonalt, sier Greg Ingram, påtroppende daglig leder i Munu.

Svein Ole Bowitz, medgründer i Munu, er svært fornøyd med å ha fått Ingram på laget. 

– Vi er veldig fornøyde med å få Greg Ingram med på Munu-teamet når vi for alvor starter den internasjonale vekstreisen. Greg bringer med seg svært relevant kompetanse og erfaring fra både Gelato og Bain, og vi gleder oss stort til den videre ferden med ham bak roret.

 

Teknologiselskapet Munu leverer en plattform for selskapsstyring og drift for serveringsbransjen, med mål om å gi gjestene en sømløs restaurantopplevelse og for å gjøre arbeidsdagen til de ansatte mer effektiv. Plattformen inkluderer blant annet POS-systemer, webshop, bordbooking, betalingsterminaler, lagerstyring, og QR-koder. Strawberry-konsernet er en av de mange kundene og ferdigstilte nylig en utrulling av det seneste innen hotellteknologi, inkludert plattformen til Munu, på over 200 hoteller.

 

 - Strawberry skal fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser. Da trenger vi det aller ypperste av teknologi, slik at vi kan bruke mer tid direkte med kundene og ikke på teknologisurr. Etter vi endelig fikk på plass Munu sine systemer på hotellene våre har vi sett økt kundetilfredshet og våre ansatte kan jobbe mer effektivt ute i restaurantene. Gjestene får en sømløs opplevelse fra sekundet de ankommer til de forlater restauranten, og vi leverer på kundeløftene våre. Det er også litt kult at et gründermiljø i Stavanger er helt i verdenstoppen innen hospitality tech. Det heier vi på, sier Kari Anna Fiskvik, Senior Vice President Technology i Strawberry 

 

Greg Ingram kommer direkte fra stillingen som SVP i enhjørningen Gelato, er utdannet fra Harvard Business School, og han har tidligere nesten syv års internasjonal erfaring fra konsulenthuset Bain. I Gelato var han ansvarlig for den viktige software-satsningen Gelato Create - et verktøy for den Globale e-com bransjen.

 

Munu har en solid posisjon i de nordiske landene, og har en ambisjon om å gjøre driften av barer og serveringssteder smartere i hele Europa, og etter hvert i resten av verden. Selskapet har nå nådd over 2000 kunder i det Nordiske markedet etter oppstarten i 2017, og leverte driftsinntekter på 96 millioner kroner i 2023, opp fra 75 million kroner året tidligere. Selskapets vil i 2024 fortsette den høye innovasjons- og salgstakten, og venter en betydelig vekst de kommende årene.

- Jeg ser virkelig frem til å bli en del av Munu-gjengen og være med på den videre reisen. Det er spesielt kjekt å få bli en del av teamet på et så kritisk tidspunkt for selskapet. Munu gjør en veldig god jobb i å tilrettelegge for kundene sine. Potensialet er stort, og mulighetene plattformen til Munu gir innen data, innsikt og analyse er virkelig unike, både i Norge og internasjonalt, sier Greg Ingram, påtroppende daglig leder i Munu.

Powered by Labrador CMS