Fra tøffe tider til kaotiske tilstander på få måneder
Gastrotech merker stor etterspørsel.
– Det var tidvis veldig tøft under pandemien, men allerede fra høsten i fjor merket vi at markedet var i ferd med å normalisere seg. På nyåret har det vært ekstremt mye å gjøre. Og det gledes, sier gründer og daglig leder av Gastrotech, Øyvind Skår Selboe (44), til Hotellmagasinet.
Sammen med kona Trude styrer de bedriften med 12 ansatte som er totalleverandør av blant annet storkjøkkenutstyr fra kontoret på Skedsmokorset utenfor Oslo.
På Umami-messen hadde Gastrotech en stor stand hvor de viste fram flere av sine mest populære produkter – i tillegg til et par nyvinninger. En av disse er gastrobar, som består av en bartralle med eget pumpesystem.
– Framtiden ser hektisk ut. Vi har veldig mange kunder i og rundt Romerike, men satser på å være landsdekkende. Vi har servicepartnere i hele Norge, sier Øyvind, som opprinnelig kommer fra Tynset på Hedmarken.
– Bakerovner er i vinden, og det har vi solgt mye av til restauranter og hoteller.
Gründeren understreker at de stiller høye krav til kvalitet. Møblene blir produsert i kjelleren på Skedsmokorset.
– Kvalitet foran lav pris, understreker Øyvind Skår Selboe.