Dette er Gastrotechs nyeste ovnteknologier
Gastrotech vil vise frem Alto-Shaams nyeste teknologier på UMAMI-messen
Gastrotech AS, som er en ledende leverandør av storkjøkkenutstyr, vil vise frem Alto-Shaams nyeste innovasjoner på UMAMI som starter 14. februar.
UMAMI er Norges største messe arena for mat- og drikkevareindustrien, og samler leverandører, produsenter og kjøpere på tvers av bransjesegmenter. På messen vil Gastrotech være vertskap for live matlagingsdemonstrasjoner av Alto-Shaams nyeste banebrytende ovnsteknologier, Converge® og Vector® multi-cook-ovner, melder Gastrotech i en pressemelding.
Alto-Shaams Converge multi-cook ovner er designet med fleksibilitet i kjernen. Med tre uavhengige ovner i én enhet gir Converge friheten til å dampe, steke, bake, grille og mer – alt på samme tid uten smaksoverføring. Converge-ovner bruker den eksklusive Structured Air Technology® sammen med dampgenerering i hvert enkelt kammer. Takket være WIFI tilkobling og ChefLinc® ekstern ovnsstyring øker Converge-ovner produksjonskapasiteten samtidig som de effektiviserer opplæring av ansatte og reduserer driftskostnadene for operatørene.
Under arrangementet vil Gastrotech også presentere Alto-Shaams Vector H-serie multiovner. Denne prisbelønte ovnen bruker også Structured Air Technology® for å lage dobbelt så mye mat opptil to ganger raskere enn tradisjonelle motparter.
Med fire uavhengige ovnskamre, lar Vector-ovner brukere tilberede opptil fire forskjellige matvarer samtidig uten smaksoverføring. Hvert ovnskammer kan betjenes uavhengig og kontrollere temperaturen, viftehastigheten og steketiden for å lage fire separate tilberedningsmiljøer i samme ovn.