
Brennhett ovnsalg for Rational
Kundene vil ha miljøvennlig og bærekraft.
– Det har vært et par utfordrende år, men nå er vi tilbake for fullt. Det har skjedd en endring i pandemien rundt bevisstheten strøm og bærekraft. Vi har mange avtaler med hotellbransjen, og skal fortsette å holde trykket oppe, sier salgssjef i Rational, Rolf Espen Vegsund.
På Umami-messen på Lillestrøm har Rational en stor stand: Det serveres mat fra produsentenes ovner. Og smaken var fortreffelig!

Den tyske leverandøren driver med kontinuerlig produktutvikling, og det kom nye modeller på markedet i 2020. iVario Pro er en råtass av et produkt og er som kinderegget: Her får du servert tre ting i en og samme greie.
I ett og samme apparat kan du med iVario Pro koke, steke og frityrsteke Og det skal visstnok bruke 40 prosent mindre energi. I tillegg er ovnsalget brennhett!
– Vi har rekord i antall solgte ovner. Det er svært gledelig, sier Vegsund.