Fra bar bakke til full bar på 60 sekunder
– Trenger du bar, men har ikke plass? No problem!
Mathias Hesselmann strekker seg stolt over bardisken. Han
har akkurat demonstrert for Hotellmagasinet hvordan en tilsynelatende plate-stabel
er blitt til en seks meter bardisk på bare 60 sekunder.
– Perfekt for virksomheter som vil ha bar, men ikke har lagringsplass. Særlig innenfor kurs- og konferanse har vi mange kunder, sier den tidligere bartenderen, nå daglig leder av Smartbar.
Vitale mål
Smartbar kommer i en eller to stasjoner. Sistnevnte har følgende mål sammenslått/oppslått:
Bredde: 73 cm/150 cm
Lengde: 150 cm/320 cm.
Total salgsflate/bardisk er altså på seks meter, og modulen har to komplette arbeidsstasjoner.
Den norskproduserte baren leveres i grå aluminium, opal akryl og med RGB led-lys som standard. Baren låses med bremser på åtte hjul.
– Da er den som en stasjonær bar solid og stabil nok til at den ikke beveger seg ved trykk mot baren eller ved blending, sier Hesselmann.
«Ekstrautstyr».
Arbeidsbenken er laget i syrefast, rustfritt stål. Høyre og venstre side av benken er tilrettelagt for bruk av 1/1 gastronombakk for isbiter. Midtparti er tilrettelagt for 1/3 gastronombakk. Under arbeidsbenk er det uttak for fire 230 el., innfesting for kassaskuff høyre og venstre side. I tillegg kommer nedfellbare glassracks med tre glasshyller på høyre og venstre side.
– Blant annet, påpeker Hesselmann.
Smartbar tilbyr mye «ekstrautstyr», og en standard bar med to stasjoner begynner på 130.000 kr.