VAKKERT: Beliggenheten er det ingen ting å si på, og hotellet kan også skilte med omsetningsøkning de siste årene.

Solgt i 2021 - til salgs igjen 

Etter drøye tre år er Badehotellet i Holmsbu igjen på markedet. Salget vil ikke påvirke driften, understreker megleren. 

Publisert

Holmsbu Bad Eiendom AS ble solgt i april 2021 for en pris på rundt 18 millioner kroner. Nå ligger Badehotellet ute for slag igjen, med en prisantydning på 20 millioner kroner. Det skriver Røyken og Hurums Avis.  

På de drøye tre årene siden salget har eieren gjort utbedringer til et kostnad på et par millioner kroner, og verditaksten er i dag på 22 millioner. Prisantydningen legger seg altså to millioner kroner under denne. 

Salget vil ikke påvirke driften, understreker eiendomsmegleren som håndterer salget, ovenfor lokalavisen. 

– Det er på ingen måte noen dramatikk at Badehotellet selges, annet enn at det kommer inn en ny eier. Det er selve bygget og AS-et som selges, så dette påvirker ikke driften, understreker eiendomsmegler Fred-Ivar Myrseth i Frem Eiendomsmegling overfor RHA.

Hotellet, som ligger en liten time fra Oslo, rommer 17 rom med til sammen 38 sengeplasser, i tillegg til flere kurslokaler, bar, lobby og stuer. Bygget har vært jevnlig oppusset og vedlikeholdt, og holder ifølge eiendomsmegleren god standard. Selve eiendommen er på drøyt 1,8 mål, og hotellbygget er på til sammen 1100 kvadratmeter.

Badehotellet ble lagt ut for salg helt på tampen av august måned, og Fred-Ivar Myrseth sier til Røyken og Hurums Avis at de har en liste med interesserte kjøpere. Han roser samtidig dagens eiere. 

– Hotellet drives veldig bra, for de har en god omsetning og en god omsetningsøkning siden de tok over, uttaler Myrseth til avisen. 

Powered by Labrador CMS