KUNSTHOTELL: Radisson melder om et sterkt første halvår, og åpnet blant annet dørene til art’otel Hoxton i London.

Sterke tall fra Radisson Hotel Group

 Melder om sterk vekst med over 130 nye signeringer og åpninger i første halvdel av 2024.

Publisert

Radisson Hotel Group rapporterer om en sterk første halvdel av 2024. Merkene Radisson Collection, Radisson Blu og Radisson RED rapporterer alle om betydelig vekst, med introduksjonen av Radisson Collection og Radisson RED i flere nye markeder, og nesten 20 nye Radisson Blu hoteller. Det skriver selskapet i en pressemelding. 

Radisson Hotel Group kan blant annet melde om 130 nysigneringer og åpninger i både det europeiske og afrikanske markedet (EMEA) og Asia og Stillehavsregionen (APAC). Dette inkluderer gruppens Radisson RED-merkevare som ekspanderer i flere markeder, som Irland, New Zealand, Thailand, Laos og Kina. Dermed teller den globale porteføljen til kjeden nærmere 90 hoteller.

I EMEA oppnådde Radisson Hotel Group betydelig porteføljevekst på tvers av viktige destinasjoner. Høydepunktene inkluderer signeringen av det første Radisson Collection-hotellet i Paris, som ligger nær Louvre-museet, og åpningen av Radisson Collection Hotel, Roma Antica i Roma, som ligger nær Pantheon. Radisson Hotel Group styrker også sin tilstedeværelse i Saudi-Arabia og kunngjorde signeringen av Radisson Collection Residences i Riyadh.

Sprer seg til nye markeder

I første halvdel av 2024 har gruppen åpnet nesten 20 nye Radisson Blu-hoteller, inkludert i Montenegro, Italia, Tunisia, Tanzania, samt Radisson Blu Das Triest Hotel i Wien som vil åpne dørene i løpet av de kommende månedene.

De første seks månedene av 2024 markerte også introduksjonen av Radisson Individuals-merket i den attraktive Cote d’Azur-regionen i Frankrike og flere i Storbritannia, inkludert åpningene av nye eiendommer i Folkestone (Kent) og Surrey.

I samarbeid med sin langvarige strategiske partner, PPHE Hotel Group, åpnet Radisson Hotel Group dørene til art’otel Hoxton i London, Storbritannia. Dette hotellet kombinerer en særegen blanding av kunst og livsstil, med kunstverk av gatekunstneren D*Face.

I APAC har Radisson Hotel Group akselerert veksten betydelig i Kina, og lagt til over 5.000 rom gjennom nye hoteller i byer som Beijing, Shanghai og Chengdu. Nå har gruppen en portefølje på over 400 hoteller som er åpne eller under utvikling i regionen.

India et viktig fokusområde

India forblir et strategisk fokusområde for Radisson Hotel Group. Så langt i 2024 har gruppen åpnet nesten 25 hoteller, inkludert Indias første Cricket Stadium Hotel og det prestisjetunge Radisson Collection i Udaipur. Det nye hotellet Radisson Collection Hotel & Spa, Riverfront Srinagar, viser også gruppens strategiske fremgang på det indiske markedet.

Radisson Hotel Group fortsatte også å vokse sine luksuriøse feriedestinasjoner som Sardinia, Montenegro, Indonesia, Vietnam og India.

Utmerkelser

Gruppen har også mottatt flere utmerkelser i første halvdel av 2024, inkludert ‘Hospitality App of the Year’ for Radisson Hotels-appen ved Leaders in Hospitality Awards i Midtøsten, står det i pressemeldingen. I tillegg ble Radisson Blu kåret til ‘Best Hotel Chain in Sweden’ ved Grand Travel Awards nylig.

Powered by Labrador CMS