UMAMI Arena:

Salgssjef Bjørn Jørgensen og fagkonsulent Ellen-Merethe Lurås serverer retter med ferdigsauser på standen til Unilever.

Ikke tenk på sausen

Unilever Food Solutions presenterer tre helt nye sauser på UMAMI Arena. Hollandaise har vært en suksess, nå kommer det flere varianter til både fisk og kjøtt.

På standen til Knorr får du smake alle de nye variantene av ferdigsauser.

Unilever er en totalleverandør. Samtidig som de har utviklet en egen Hellman majones for profesjonelle kjøkken, kommer de også med en nyhet for alle som elsker saus.

Det er både tid- og kunnskapskrevende å lage saus fra bunnen av. Derfor har Knorr Professional ekspandert tilbudet på ferdigsaus. Nå kommer den i fire varianter.

– Dette produktet er til for kjøkken som ikke har kapasitet til å lage sausen selv. Det bidrar også til å unngå svinn. Du skal være god om du får svinn på Knorrs ferdigsaus, sier Bjørn Jørgensen til Hotellmagasinet.

Unilever Food Solutions har over 10.000 horeca-kunder og nå håper de at mange av dem vil få øynene opp for sausen de tilbyr.

– Hollandaisesausen har vært en suksess. Kokker over hele landet bruker den til laks. Den treffer hver gang, sier Jørgensen og smiler.

– Nå kommer vi med gode alternativer til kjøtt.

Knorr leverer nå peppersaus, béarnaisesaus, soppsaus, i tillegg til hollandaisen som Jørgensen mener «treffer hver gang».

Hollandaisesausen har vært en sikker vinner for kokker over hele landet, mener salgssjef Bjørn Jørgensen i Unilever Food Solutions.
Powered by Labrador CMS